Riccardo Montolivo (Foto: FABIO MUZZI/AFP)
Riccardo Montolivo (Foto: FABIO MUZZI/AFP)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Riccardo Montolivo er ønsket av Arsenal, Roy Hodgson har mange baller i luften og faderlige råd stopper Chelsea i Brasil. Her er siste nytt fra England. Sjekk dagens Premier League-rykter her!

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til overgangsvinduet stenger 31. august.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
I går handlet det om keepere på Emirates, nå er fokuset flyttet over på midtbanen, der Fiorentinas Riccardo Montolivo er mannen på Arsène Wengers notatblokk.

Fiorentina har bekreftet at de tidligere i uken mottok et bud på spilleren som var involvert i alle kampene i Italias fiasko-VM, men har ikke villet gå ut med navn. Kilder nær klubben melder nå at Arsenal står bak budet.

Aston Villa
For Aston Villas del handler det for dagen vel så mye om å få inn en ny manager som nye spillere. Martin Jol har visstnok avsluttet alle spekulasjoner rundt at han tar over jobben, mens Bob Bradley og Kevin McDonald fortsatt er i søkelyset.

Ronald Koeman går motsatt vei av Jol. Den nederlandske frisparkhelten har nå gått offentlig ut og avslørt at han er på klubbens liste over kandidater, og legger til at han absolutt er interessert.

Birmingham
Matt Derbyshire ble i går hentet inn på lån fra Olympiakos, og har allerede avslørt at han ønsker å forlate sine greske venner for godt, til fordel for en permanent avtale på St. Andrew’s.

Blackburn
For Blackburns del er den største spenningen knyttet til forhandlingene om et oppkjøp av klubben. Uttalelser fra offisielt hold beskriver samtalene som oppriktige og produktive, så det spørs om Sam Allardyce ønsker å vente litt med spillerkjøpene til han vet om han kan handle på Tesco eller Savile Row.

Blackpool
Det står ikke stille i badebyen i Lancashire heller, men den levende sitatmaskinen Ian Holloway har et litt annet budsjett å forholde seg til enn det Sam Allardyce er påtenkt. 400.000 pund, nærmere fire millioner kroner, skal nå brukes på å få Bournemouth-spiss Brett Pitman over i den oransje trøya.

Bolton
Vi beveger oss noen mil sørøst til et sted der det etter mangelen på overgangssladder å dømme virker som om manager Owen Coyle er fornøyd med tingenes tilstand. Hans førstevalg i buret, Jussi Jääskeläinen, mener sågar at Wanderers kan klare å kare seg opp til topp ti på tabellen i år, forutsatt at laget får en god start på sesongen.

Han mener riktignok også at en dårlig start kan føre til nedrykk. Ingen Snåsamann eller blekksprut mellom stengene denne finnen altså.

Chelsea
Everton avslo et bud på Jack Rodwell på 16 millioner fra Chelsea forrige sesong, men nå skal visstnok Carlo Ancelotti stå klar med sjekkheftet igjen. Imidlertid signerte tenåringen en femårskontrakt tidligere i sommer, så ting kan tyde på at Chelsea har forspilt sjansene sine denne gangen.

Det samme kan bli utfallet i saken rundt brasilianske Neymar, etter at Chelsea skal ha fått avslått et bud på 24 millioner pund for vidunderbarnet som tjener sine penger i Santos.

Neymar (Foto: Andre Penner/Ap)
Neymar (Foto: Andre Penner/Ap)

Det hjelper heller ikke på saken at den nye Brasil-treneren Mano Menezes har rådet sin nye landslagsstjerne til å bli i Santos noen år til.

Everton
Den russiske midtbanemannen Marat Izmailov rykker stadig nærmere Goodison Park. Sporting Lisboa skal nå si seg fornøyd med å bytte 27-åringen mot en bunke med fem millioner euro.

Fulham
Roy Hodgson hjemsøker nå sin gamle hjemmebane med intensjoner om å lokke med seg venstreback Paul Konchesky til Anfield. Trolig har Hodgson endelig fått se Fabio Aurelios skadestatistikk av det medisinske personalet.

Skulle Konchesky la seg friste vanker det 3 millioner pund til Mohamed Al-Fayeds pengebinge.

Liverpool
I tillegg til nevnte Konchesky skal også Dynamo Kiev-angriper Artem Milevsky være en interessant mann for det nye Reds-regimet. Ukraineren ventes å koste rundt 13 millioner pund, omtrent det samme som Ola Toivonen, den andre spissen Roy Hodgson sikler etter om dagen.

Det stopper ikke der. Nå skal også West Hams Scott Parker være ønsket på Anfield.

Det kan nå også endelig lykkes Liverpool å bli kvitt semi-floppen Ryan Babel. Steve McClaren og hans Wolfsburg står klar med ni millioner pund i den andre enden.

Den australske keeperen Brad Jones er formelt klar for Liverpool. Spilleren som kommer fra Middlesbrough har signert for tre år. Samtidig bekreftes det at Martin Skrtel har bundet seg til klubben frem til 2014.

Man. City
Mange har kommet, nå må mange gå. Craig Bellamy forsvant til Cardiff i går, og nå skal også Shay Given, Vladimir Weiss og Roque Santa Cruz være på vei ut portene.

Given har fått tilbud om en ny kontrakt, men Roberto Mancini har etter eget sigende full forståelse for at Given ønsker å flytte på seg etter at Joe Hart er gjort til Mancinis førstevalg.

Man. United
Selv om Paul Scholes fortsatt leverer varene for Alex Ferguson, har manageren begynt å grue seg til den dagen rødtoppen legger støvlene på hylla. Ferguson mener at Scholes er bortimot umulig å erstatte, og det ble ikke enklere av at Mesut Özil nå er bekreftet klar for Real Madrid.

Hadde Ferguson lagt penger på bordet for tyskeren hadde han nok blitt beskyldt for å kaste stein i glasshus. Den aldrende nestoren gikk nettopp knallhardt ut mot pengebruken til noen av sine konkurrenter. Skotten mener imidlertid at han har unggutter i egne rekker som er klare til å ta utfordringen det er å fylle de store, små skoene til Scholes.

Newcastle
Hatem Ben Arfa som nylig scoret med et susende langskudd for Frankrike mot Norge på Ullevaal er ønsket på St. James’ Park. Uheldigvis for Newcastle er Ben Arfa en ettertraktet mann, og nå har Werder Bremen intensjoner om å bruke noen av Özil-pengene på Marseille-spilleren. Et bud på 60 millioner kroner skal allerede foreligge.

Stoke
The Potters står klar til å snappe opp den kroatiske spissen Nikica Jelavic fra Rapid Wien dersom hans planlagte overgang til Glasgow Rangers går i vasken.

Klubbene var enige om en overgangssum på fire millioner pund, men nå har Rapid utsatt handelen med en begrunnelse om at de ønsker at Jelavic skal spille mot Aston Villa i Europa League på torsdag, noe som vil gjøre kroaten utilgjengelig for Rangers dersom klubben havner på 3. plass i sin Champions League-gruppe.

Sunderland
Fokuset ligger fortsatt på grinerungen Charles N’Zogbia, som ser ut til å kunne sutre til seg en overgang fra Wigan. Med tanke på Wigans prestasjoner mot Blackpool i åpningsrunden har kanskje franskmannen et poeng, og det kan tenkes at han er redd for hva som skjer kommende helg, når Chelsea står på motsatt side.

Det spekuleres i en overgangssum på rundt seks millioner pund.

Tottenham
Det er i alle fall sikkert at Harry Redknapp ikke kommer til å kjøpe kunstgress med det aller første. Manageren slaktet plastmatta til Young Boys etter å ha tapt 3-2 i Sveits, og vil nå forby bruken av dette underlaget i Champions League.

Mer sannsynlig er et kjøp av Loïc Rémy. Etter rapportene skal Tottenham være klar til å legge inn et bud på franskmannen i dag.

West Bromwich
Peter Odemwingie er bekreftet klar for W.B.A. Vingen som står med 51 landskamper for Nigeria skal ha kostet rundt 2,5 millioner pund.

Samtidig er det fortsatt håp om at den tidligere Odd- og Stabæk-spilleren Somen A. Tchoyi kan være på vei til samme sted. RB Salzburg vil ha 1,5 millioner pund for kameruneren som forlot Norge i 2008.

West Ham
Hammers er en av klubbene som står i kø for å se på Roque Santa Cruz fra Manchester City. Manager Avram Grant håper nå å få til en låneavtale ut sesongen for paraguayaneren. Santa Cruz kostet 17,5 millioner pund i fjor sommer.

Scott Parker kan få flere friere de kommende dagene. I tillegg til Tottenham har nå også Liverpool fått øynene opp for midtbanekrigeren.

Wigan
Roberto Martinez gjør sitt beste for å takle bruduljene rundt Charles N’Zogbia, og går nå ut og dementerer ryktene om at N’Zogbia nektet å spille mot Blackpool i serieåpningen.

Samtidig kommenterte han ikke noe angående påstandene om at franskmannen har sagt fra til klubben om at han ønsker en overgang.

Wolverhampton
Andrew Keogh ser ikke ut til å finne veien inn i førsteelleveren denne sesongen, og det skal nå være interesse fra både Cardiff og Bristol City om å hente inn Keogh på lån.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).