bard (Foto: Junge, Heiko, © PEK)
bard (Foto: Junge, Heiko, © PEK)

Harald Eia og Bård Tufte Johansen får nytt NRK-talkshow

Skal på hver tirsdag og torsdag.

Harald Eia og Bård Tufte Johansen skal lage et nytt talkshow på NRK som har fått navnet «Storbynatt». Det ble avslørt på NRKs høstlansering onsdag.

Eget husband

Hver tirsdag og torsdag kveld er guttene på skjermen med sine skråblikk på det norske samfunnet. Programmet skal også ha et eget husband.

Eia har tidligere avslørt til «God kveld Norge» at han forventer seg ny runde med bråk når programmet skal på til høsten.

– Det blir noe rabalder igjen da, vet du. Jeg vet ikke, det er nesten litt frustrerende. Uansett hva jeg gjør, så blir det bråk. Det er akkurat som jeg dras litt mot steder med litt krutt og krangel. Jeg dras mot det. Jeg krangler nesten aldri med folk ellers, men akkurat i arbeidet mitt dras jeg mot det, sa Harald Eia til «God kveld Norge».

– Du garanterer bråk?

– Jeg blir veldig overrasket om det ikke blir bråk til høsten, uttalte Eia.

Lager dirigent-reality

Samtidig ble det avslørt at NRK kjører igang med konseptet «Maestro», hvor en rekke kjendiser skal dirigere Kringkastningsorkesteret. Kjendisene som blir dirigenter blir:

Espen Holm, Mia Hundvin, Petter Scherven, Christian Borch, Aslak Borgersrud fra Gatas Paralment. Jenny Jenssen, Johannes Joner, Phung Hang og Hilde Louise Asbjørnsen.