TIL SEMIFINALE: Roman Pavlutsjenko scoret målet som sendte Tottenham til FA cup semifinale. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)
TIL SEMIFINALE: Roman Pavlutsjenko scoret målet som sendte Tottenham til FA cup semifinale. (Foto: Kirsty Wigglesworth/AP)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

To Tottenham-spisser kan være på vei bort fra White Hart Lane. Her er siste nytt fra England.

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Det virker ganske så sikkert at Arsenal kjøper en ny keeper med det første, men de lærde strides om det blir Shay Given eller Mark Schwarzer. Og kommer det inn en keeper som stopper baller, så vil ikke Manuel Almunia sitte på benken og se på. Da vil han heller dra til en annen klubb. Sin vane tro har Arsene Wenger funnet en tenåring med potensial til å bli verdensstjerne. Denne gangen dreier det seg om 15 år gamle Serge Gnabry fra Stuttgart. Midtbanespilleren blir trolig Arsenal-spiller så fort han fyller 16 år.

Aston Villa
James Milner meldes klar for Manchester City, og det er forventet at Stephen Ireland går motsatt vei som en del av handelen. På managersiden så har oddsene sunket betraktelig på Martin Jol, noe som gjør nederlenderen til bookmakernes nye favoritt til jobben.

Birmingham
Alex McLeish har forsterket stallen med spissen Matt Derbyshire. Den tidligere Blackburn-spillern kommer på lån fra Olympiakos ut sesongen.

Blackburn
Araberne gjør sitt inntog i Premier League. Nå er det oljepenger på vei inn i Blackburn også. Manager Sam Allardyce drømmer nå om en milliard til spillerkjøp. Da kan han handle fra litt andre hyller enn han har gjort tidligere.

Blackpool
Alt går Blackpools vei for tiden. Lørdag banket de Wigan sønder og sammen. Og tirsdag fikk Dekel Keinan innvilget arbeidstillatelse i England.

Bolton
Manchester City nekter å selge Craig Bellamy til en rivaliserende klubb. Bolton håpet at de ikke kom i den kategorien og meldte sin interesse for waliseren, men dessverre for sent. Bellamy valgte Cardiff.

Chelsea
Chelsea kom i skikkelig trøbbel da de hentet Gaël Kakuta fra Lens. Nå forsøker Bayern München å lokke unggutten med førstelagsfotball. Nå ser også Mesut Özil ut til å glippe. Ifølge Werder Bremen-spillerens far blir Real Madrid hans neste arbeidsgiver. Nicolas Burdisso er ønsket på Stamford Bridge som erstatter for Ricardo Carvalho. Og Neymar nærmer seg en overgang fra Santos.

Everton
Marat Izmailov var et vidunderbarn i Lokomotiv Moskva, men etter overgangen til Sporting Lisboa stagnerte karrieren. Nå er han blitt 27 år og kan forlate den portugisiske klubben for en rimelig sum. Everton seiler opp som en het kandidat til å bli midtbanespillerens nye klubb. Belgiske Dries Mertens kan også være aktuell for The Toffees, men Twente og PSV Eindhoven vil også ha Utrecht-spilleren.

Fulham
Dersom Mark Schwarzer forsvinner, så vil Mark Hughes prøve å lokke Shay Given fra sin gamle klubb. Fulham hadde også håpet å hente Craig Bellamy, men angriperen valgte favorittklubben Cardiff.

Liverpool
Roy Hodgson har sagt at han vil ha inn en spiss før overgangsvinduet stenger. Ola Toivonen ble nevnt i går, og i dag meldes det at Liverpool er klar til å by 130 millioner kroner for den 24 år gamle PSV-angriperen. Samtidig blir Dinamo Kiev-angriperen Artem Milevskij og Toulouse-spissen André-Pierre Gignac koblet til klubben. Alt tyder på at Javier Mascherano blir Barcelona-spiller i løpet av uken.

Man. City
Og så var det snipp, snapp, snute for Craig Bellamy, urokråken er klar for Cardiff på lån. James Milner meldes klar for City, og Stephen Ireland går motsattt vei som en del av handelen. Nå ryktes det at en byttehandel med Robinho mot Zlatan Ibrahimovic kan være på trappene. Hvis svensken vil flytte til regnfulle England. En annen som kan være på vei til City er Yoann Gourcuff.

Man. United
Med Mesut Özil på vei til Real Madrid ser det ut til at det er slutt på handling for Manchester United for denne gang. Paul Scholes og Ryan Giggs viste i seriepremieren mot Newcastle at de nok holder også denne sesongen.

Newcastle
Real Mallorcas 169 cm lave angriper Alhasane Keita er den siste som er koblet til Newcastle. Men trolig blir nederlandske Leroy Fer den neste spilleren inn på St. James' Park. Hatem Ben Arfa kommer også en dag nærmere en overgang for hver dag som går.

Stoke
Kenwyne Jones' skade ser ikke ut til å være så alvorlig som først fryktet. Likevel ønsker Stoke-manager Tony Pulis å hente Hugo Rodallega fra Wigan. West Bromwich Albion har kastet seg inn i kampen om Ipswich-spissen Jonathan Walters.

Sunderland
Sunderland frister med dobling av lønnen dersom Bobby Zamora vil flytte til Stadium of Light. Andy Reid er på vei ut av klubben. Celtic kan bli neste stopp i midtbanespillerens karriere. Lite tyder på at Anton Ferdinand blir Palermo-spiller. Italiernernes interesse skal ha dabbet av. Wigans Charles N’Zogbia uttaler at han ønsker en overgang til Sunderland.

Tottenham
Jermaine Jenas kan bli reddet ut av Tottenham-marerittet sitt av Juventus. Et lån med utsikter til en permanent overgang kan være rett rundt hjørnet. Harry Redknapp sier han trenger tre spillere til for å vinne Premier League. En av dem kan være Stephane Sessegnon. Spurs håper å snappe Paris Saint-Germain-spilleren foran nesen på West Ham. En annen kan være Loic Remy. Men her vil Everton ha et ord med i laget. Roman Pavljutsjenko kan være på vei til Stuttgart.

West Bromwich
West Bromwich Albion har kastet seg inn i kampen om Ipswich-spissen Jonathan Walters. Peter Odemwingie nærmer seg en overgang til WBA. Bare detaljer gjenstår før nigerianeren ankommer The Hawthorns. 17-åringen Saido Berahino har forlatt klubben for Wolves.

West Ham

Londonklubben rapporteres å være nær å signere Manchester Citys Roque Santa Cruz. Prisen skal være 10 millioner pund. West Ham-manager Avram Grant har gitt opp jakten på den franske spissen Loic Remy, og klubben har mistet interessen for å hente Evertons Yakubu.

Wigan
Charles N’Zogbia ønsker å forlate klubben, og uttaler at han vil til Sunderland. Roberto Martinez skal være klar med et bud på Stoke-spiss Tuncay Sanli. Hugo Rodallega kan gå motsatt vei.

Wolverhampton
Wolves sikret seg i dag Jake Cassidy fra Walisiske Airbus UK Brougthon. Det 17 år gamle stortalentet har signert en toårskontrakt med Ulvene. Samtidig er Hulls Caleb Folan linket til klubben.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).