Katrine Moholt (Foto: TV 2)
Katrine Moholt (Foto: TV 2)

Kjærlighetshistoriene Katrine aldri vil glemme

– Det er mange sterke opplevelser.

Torsdag lanserte TV 2 høstprogrammet sitt, og et av høstens sikreste kort er «Jakten på kjærligheten». For sjuende gang skal vi følge fire bønder når de jakter på den store kjærligheten.

Les også: Her er TV 2-høsten

Hvilke fire bønder vi kommer til å følge på TV, er ikke avklart ennå.

Det som imidlertid er klart, er at det i år har kommet inn hele 549 brev til bøndene, og dette er nest beste sesong i hele Jakten på kjærlighetens historie, og denne gangen har tidsfristen for å sende inn brev vært kortere enn noensinne.

Les mer: Overveldende respons for «Jakten»-bøndene

Les også: Bli kjent med årets «Jakten»-bønder

SPILL: Spill nettspillet «Best på kjærlighet» her!

– Bøndene er så motiverte

I år som tidligere er det Katrine Moholt som er programleder, og hun har stor tro på årets sesong.

– Det har jo aldri skjedd at noen ikke har funnet noen. Det som gjør det så morsomt er at bøndene er så motiverte, og alle tar oppgaven seriøst, sier hun.

Selv etter sju sesonger lar Katrine seg overraske og glede hver gang.

– Alle sesongene har vært så forskjellig. Gårdene er forskjellige og alle bøndene er forskjellige som mennesker, mener Katrine.

Bøndene sender Katrine bilder

Etter alle disse sesongene er det noen øyeblikk som sitter igjen bedre enn andre. Og ett øyeblikk som Katrine tenker tilbake på som et av de mest minnerike med «Jakten på kjærligheten», er bryllupet mellom Wenche Søndrol og Thor Even Furvann fra «Jakten»-sesongen i 2004.

– Det å stå i kirka da Wenche kom opp kirkegulvet og Thor Even stod der oppe, var veldig rørende, sier hun – og det kan virke som om bøndene heller ikke glemmer Katrine så lett.

– Hver gang det er en graviditet på gang blir jeg så glad, og de sender meg bilder. Det er mange sterke opplevelser.

jakten på kjærlighet - bryllup (Foto: TV 2)
jakten på kjærlighet - bryllup (Foto: TV 2)

Katrine sier at det hvert år er bønder som håper at en av brevskriverne skal være akkurat den man er på jakt etter, og at det klaffer når man endelig får møtt vedkommende på speeddaten

– Det er sterkt hver gang det slår til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Man kan bare drukne i øynene til personen

Etter å ha fått med seg en rekke speeddater opp gjennom årene har Katrine et klart råd når frierne skal møte bonden for første gang.

– Man må ikke være sjenert og tilbakeholden, men stille spørsmål som er riktige for deg. Man har bare sju minutter på å fortelle hvem man er, og de må man bruke godt, mener Katrine, men sier at man ikke må få panikk dersom det blir litt stille.

– Gnisten, kjemien og blikkene kan være like så viktig som å stille spørsmål når det er helt stille. Man kan bare drukne i øynene til personen. Det blir noe kjemisk, mener Katrine som har ingen problemer med å nevne én spesiell speeddate hun husker ekstra godt akkurat på grunn av den berømte kjemien som var tilstede.

– Det var da Michelle Skjønsholt var på speeddate med Tore Jardar Johannessen. Da han sa at hun hadde så vakre øyne at han ble helt blendet, og hun svarte at det hadde han også. Det var magisk. Det er flott om man kan glemme at man er i en rar setting, sier den rutinerte «Jakten»-programlederen.

Se speeddaten mellom Tore Jardar og Michelle:Les alt om «Jakten på kjærligheten» her!