REDDET TRE POENG: Shay Given én av mange City helter under kampen mot Chelsea. (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
REDDET TRE POENG: Shay Given én av mange City helter under kampen mot Chelsea. (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Her er mandagens Premier League-rykter

Hvem blir ny Arsenal-keeper? Og gjør Newcastle et kupp på overgangsmarkedet?

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Manuel Almunias opptreden mot Liverpool la nok ingen demper på Arsene Wengers keeperjakt. Nå ryktes det at Shay Given har passert Mark Schwarzer på ønskelisten. Det røde kortet til Laurent Koscielny fikk nok Wenger til å innse at han trenger flere midtstoppere også. Da kommer det nok godt med at Emirates allerede nå ønsker å forlenge avtalen for stadionnavnet i Nord-London, elleve år før den nåværende avtalen går ut. Det skjer nok noe i Islington innen kort tid.

Aston Villa
Diego Maradona som ny Aston Villa-manager? Han skal visstnok ønske det selv. Men fotballegenden ønsker å bo på den engelske landsbygden, så det spørs om han ikke bør lese seg litt opp på Birmingham. Maradona får også en tøff jobb med å overbevise spillerne om at han er rett mann. Villa-spillerne var strålende fornøyd med måten Kevin MacDonald ledet dem i serieåpningen.

Birmingham
Nykommeren Nikola Zigic imponerte da han kom inn i 2-2-kampen mot Sunderland. Nå lover manager Alex McLeish at serberen bare vil bli bedre. Likevel vil han ha flere spisser. Olympiakos-spissen Matt Derbyshire fremstår som den største favoritten til jobben. James McFadden vil hjem til Skottland, og flørter nå med Celtic.

Blackburn
Blackburn skal også ha en spiss. Nå har de hentet colombianske Edixon Perea Valencia på prøvespill. 26-åringen er klubbløs etter at kontrakten hans med brasilianske Gremio gikk ut. Aristide Bance var også på Sam Allardyces ønskeliste. Men Mainz-spissen lot seg friste av oljemilioner og forsvant til Al Ahli i Dubai.

Blackpool
Med 4-0 over Wigan i serieåpningen skulle en nesten tro at Ian Holloway var fornøyd med spillerstallen sin. Men nå ryktes det at James Vaughan er på vei fra Everton.

Bolton
Bolton-manager Owen Coyle har funnet ut at den enkleste måten å få inn kvalitetsspillere er ved å leie inn unggutter fra storklubbene. Men denne sommeren har han ikke hatt hellet med seg. Arsenal vil ikke leie ut Jack Wilshere. Manchester United sa nei til et utlån av Tom Cleverley. Det fikk Coyle til å se utenfor landegrensene, men også Barcelona var negativ da han ville leie Thiago Alcantara ut sesongen.

Chelsea
Chelsea har fått sitt pass påskrevet av både Santos og Stoke for sin jakt på henholdsvis Neymar og Asmir Begovic, men de regjerende ligamesterne fortsetter sin beiling overfor duoen med uforminsket styrke. Didier Drogba liker dårlig at noen eksperter er begynt å påpeke at han begynner å bli gammel. Drogba ønsker nå en ny kontrakt med Chelsea og hevder han kan holde seg på toppnivå til han er 37 år.

Everton
Everton-spissene imponerte ikke spesielt i 0-1-tapet for Blackburn. Nå ventes det at manager David Moyes går for Loic Remy i løpet av uken. Med nok en spiss på vei inn, blir veien til førstelaget veldig lang for James Vaughan. Nå tyder alt på at han forsvinner på lån til Blackpool. Newcastle ønsker også å hente Victor Anichebe fra benken på Goodison Park.

Fulham
Fulham holdt nullen i serieåpningen, men uten Mark Schwarzer mellom stengene. Likevel nekter Mark Hughes å la veteranen gå til Arsenal. Rafik Halliche har vært ventet på Craven Cottage i noen uker, men nå er Newcastle kommet på banen og prøver å lokke til seg Benfica-stopperen. I tur og orden er Fulham-spilllere blitt koblet til Liverpool etter at Roy Hodgson overtok som manager. Nå er det Paul Konchesnys tur.

Liverpool
I tur og orden er Fulham-spilllere blitt koblet til Liverpool etter at Roy Hodgson overtok som manager. Nå er det Paul Konchesnys tur. Ola Toivonen scorer mål på bestilling i PSV Eindhoven. Det har Hodgson fått med seg. Nå bruker han alle sine svenskkunnskaper til å overtale spissen til å komme til Liverpool.

Man. City
Craig Bellamy er nå per definisjon uønsket i Manchester City. Nå får han ikke trene med dem en gang. Han er reist hjem til Cardiff og trener for tiden med Championship-klubben. Tottenham står nå klar med et bud på nærmere 120 millioner kroner dersom City lar ham gå til en konkurrent. Yoann Gourcuff kan bli den neste multimillionsigneringen på Eastlands. Det gjør at Vladimir Weiss er enda nærmere utgangsdøren. Slovaken kan være på vei til Celtic.

Man. United
Lite som skjer på overgangsfronten på Old Trafford. Nå er det ligaåpning mot Newcastle som teller for de røde djevlene. Mye tyder på at Sir Alex Ferguson er ferdig med handlingen for sommeren. Ingen flere på vei inn og etter at Tom Cleverley fikk nei til å gå på utlån, blir det trolig ikke flere ut heller.

Newcastle
Newcastle kan være i ferd med å gjøre et skikkelig overgangskupp. De skal være i ferd med å sikre seg Feyenoords midtbanespiller Leroy Fer. 20-åringen fikk sin debut for Nederland mot Ukraina i forrige uke. «The Magpies» holder også på å snyte Fulham for Rafik Halliche. Chris Hughton ønsker også å hente Victor Anichebe fra Everton. Det ser også ut til at Hatem Ben Arfa får sutret seg til å få dra fra Marseille.

Stoke
Jonathan Walters har fått klar beskjed av Roy Keane om at han ikke kommer til å spille for Ipswich igjen, etter sin åpenbare flørt med Stoke den siste tiden. Stoke ønsker også å hente David Wheater fra Middlesbrough. Manager Tony Pulis forsøker å sukre pillen med å inkludere tidligere Boro-gutt Andrew Davies som en del av overgangssummen. I forrige uke ga Stoke klar melding til Chelsea om å holde seg unna Asmir Begovic, men de regjerende ligamesterne har ikke gitt opp å sikre seg bosnieren.

Sunderland
Asamoah Gyan og Charles N'Zogbia til Sunderland? Det er i hvert fall Steve Bruces våte drøm. Gyan ble plassert på benken av Rennes i helgen, mens N'Zogbia er gått til streik i Wigan for å få forlate klubben. Palermo er klar for å hente Anton Ferdinand til Italia. Bruce er også interessert i å hente Peter Crouch fra Tottenham, dersom landslagsspissen blir tilgjengelig.

Tottenham
Giovani dos Santos har gått for lut og kaldt vann i Tottenham, men etter et godt VM for Mexico har Spurs skjønt at 21-åringen kanskje kan spille fotball. Nå er han ønsket av Milan og Genoa, men ønsker å bli værende og kjempe for plassen på White Hart Lane. Steve Bruce er også interessert i å hente Peter Crouch fra Tottenham, dersom landslagsspissen blir tilgjengelig. West Ham har gjort det helt klart overfor Tottenham at man ikke er villig til å selge Scott Parker.

West Bromwich
0-6 for Chelsea var ikke helt det som var forventet på The Hawthornes. Nå skal man forsterke laget. Peter Odemwingie skal være på vei fra Lokomotiv Moskva for å forsterke angrepet, mens Celtics Mark Antoine Fortune skal tette igjen forsvaret.

West Ham
West Ham har gjort det helt klart overfor Tottenham at man ikke er villig til å selge Scott Parker.

Wigan
Charles N'Zogbia klarte å streike seg fra Newcastle til Wigan. Nå bruker han samme taktikk for å ta seg bort fra Wigan. Sunderland står klar med sjekkheftet dersom manager Roberto Martinez blir lei av å krangle med franskmannen.

Wolverhampton
Mick McCarthy er i ferd med å forsterke laget. 17 år gamle Jake Cassidy er på vei fra Airbus UK. Både Everton og West Bromwich Albion har vært interessert i ham.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).