Joe Cole (Foto: Tim Hales/Ap)
Joe Cole (Foto: Tim Hales/Ap)
Joe Cole (Foto: Tim Hales/Ap)
Joe Cole (Foto: Tim Hales/Ap)

Hodgson vurderer å anke Coles røde

Håper Joe Coles plettfrie vandel kan hjelpe ham unna suspensjon.

Liverpool - Arsenal 1-1

Liverpool-manager Roy Hodgson vurderer å anke det røde kortet Joe Cole pådro seg mot Arsenal. Cole fikk direkte rødt kort etter en takling på Laurent Koscielny.

Se taklingen i kampreferatet i videovinduet over!

- Nå har vi sett reprisene, og de forteller meg at han var litt uheldig. Han kastet seg ikke inn for å takle, han kastet seg inn foran ballen for å hindre at den ble spilt videre. Så ble spillerens bein fanget, og han vred kneet sitt. Jeg var glad da jeg så at det ikke var alvorlig, og at han kunne spille andre omgang, sier Hodgson til Liverpools nettsider.

Les også: Joe Cole utvist og Pepe Reina scoret selvmål
Les også: - Joe Cole burde ikke blitt utvist
Les også: Wenger: - Jeg elsker Arsenal

Vurderer anke
Han mener det faktum at Joe Cole ikke har vært en stygg spiller før bør tale til hans fordel.

- Joe Cole har en plettfri vandel. Han hadde aldri blitt utvist før, og har fått få gule kort. Alle som har sett ham spille er enig i at han ikke går inn i farlige taklinger. Det faktum at motspilleren ikke ble alvorlig skadet betyr kanskje at vi kan være heldige nok til at en anke går vår vei, sier Hodgson.

TV 2 PLAY: Se intervju med Jamie Carragher her!
TV 2 PLAY: Se intervju med Roy Hodgson her!

Derfor vurderer han å gjøre nettopp det.

- Det vil være et stort tap om han blir suspendert. Vi vil se på videoen igjen, og høre med dommere og eksperter om vi har grunnlag for å anke, sier Hodgson, og legger til:

- Det er fremdeles litt for tidlige å spørre meg om jeg vil anke.

- Han er knust
Han kan også fortelle at Joe Cole var veldig lei seg etter kampen.

- Han er knust. Det var hans debut for Liverpool, og det var en fantastisk atmosfære. Han var desperat etter å gjøre det bra, men spilte ikke sitt beste selv om han prøvde. Så ble han plutselig sendt av banen. Han var helt knust og lei seg av det hele, ikke minst fordi han satte oss i en vanskelig situasjon. 0-0 med ti mann gir motspilleren en fordel, sier Hodgson.