I DUELL: Drogba i duell med Rooney. Men hvem er best? (Foto: JON SUPER/AP)
I DUELL: Drogba i duell med Rooney. Men hvem er best? (Foto: JON SUPER/AP)

Sjekk Thorstvedts drømmelag i Premier League

Tottenhams tidligere keeperkjempe Erik Thorstvedt måtte til slutt vrake flere storstjerner på sitt drømmelag i Premier League. Sjekk drømmelaget - og si din mening her!

- Det er vel bare å «grille» meg dersom dere er uenige. Som sagt, det er så mange gode spillere i Premier League at det er nesten var umulig å komme frem til de 11 utvalgte!

LES OGSÅ: Her er TV 2 Sportens splitter nye Premier League HD-studio
LES OGSÅ: Her er Premier Leagues største talenter
LES OGSÅ: Her er Premier Leagues beste keepere

Erik Thorstvedt spilte totalt 218 ligakamper for Tottenham Hotspur fra 1989 til 1996.

Etter at han la keeperhanskene på hyllen i 1996, har han fulgt Premier League tett. Han var programleder og ekspert for Canal + i en årrekke, og skal de kommende sesongene fronte TV 2 Premier League HDs sendinger.

- En nær sagt umulig oppgave
TV 2 Sporten
ba Thorstvedt sette opp sitt drømmelag i Premier League. Det ble ingen enkelt oppgave for den tidligere Spurs-proffen.

- Etter lengre tids betenkningstid kom jeg til slutt frem til et lag. Men jeg måtte vrake mange stjerner. Hadde dere spurt meg forrige uke, ville jeg nok ha endt opp med noen andre utvalgte. Og det samme om dere spurte meg igjen om mitt drømmelag i neste uke, sier Thorstvedt.

Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Vraket stjernespillere
Han har fått med seg at interessen for Premier League er stor blant TV 2 Sportens lesere – og er derfor forberedt på å få mange reaksjoner på sitt endelige «drømmelag» før sesongstarten.

For Thorstvedt måtte til slutt vrake stjerner som Fernado Torres, Steven Gerrard og Frank Lampard.

- Det er vel bare å «grille» meg dersom dere er uenige. Som sagt, det er så mange gode spillere i Premier League at det er nesten var umulig å komme frem til de 11 utvalgte, sier Thorstvedt.

Erik Thorstvedt gjør comeback i Premiere League - på TV 2
Erik Thorstvedt gjør comeback i Premiere League - på TV 2

Her er Thorstvedts drømmelag (4-4-2):

Keeper:
Jose Pepe Reina, Liverpool:
- Jeg synes bare at han er en utrolig bra keeper. Den nærmeste utfordreren på mitt drømmelag var Tottenhams Gomes, men jeg mener Reina er den beste keeperen i Premier League for øyeblikket.

Høyreback:
Bacary Sagna, Arsenal:
- Jeg synes han er en veldig god back – ikke minst bidrar han enormt mye offensivt, og gjør sine saker svært bra fremover på banen.

Midtstopper:
John Terry, Chelsea:
- Terry tok The Double med Chelsea i fjor, og selv om sesongen hans ikke akkurat var like lys utenfor banen, så mener jeg at han fremdeles er blant de aller beste stopperne i Premier League. Var ikke på topp i VM, men jeg tror han gjennomfører nok en solid sesong for Chelsea.

John Terry (Foto: TOM HEVEZI/Ap)
John Terry (Foto: TOM HEVEZI/Ap)

Midtstopper:
Nemanja Vidic:
- Det er vel bra en ting å si om ham: Vidic er en skikkelig maskin av en midtstopper. Knallhardt, knalltøff og går i duellene med 110 prosent innsats.

Venstreback:
Ashley Cole, Chelsea:
- Er vel kanskje en av Englands mest forhatte spillere, av motstandernes fans. Men det er utenfor banen. Jeg synes han har svært gode ferdigheter, er teknisk og bidrar mye i det offensive spillet.

Høyre midtbane:
Aaron Lennon, Tottenham:
- Lynhurtig kantspiller som jeg alltid har hatt sansen for. Er svært uforutsigbar, og det trenger lagene som oftest i sitt offensive spill.

Aaron Lennon  (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)
Aaron Lennon (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)

Sentral midtbane:
Michael Essien, Chelsea:
- Jeg har alltid vært en stor fan av Essien. Jeg mener at han ganske enkelt er en komplett defensiv midtbanespiller.

Sentral midtbane:
Cesc Fabregas, Arsenal:
- Det blir nok mye bråk rundt mitt valg av sentral midtbane ved siden av Essien. Jeg ble jo nødt til å vrake stjernespillere som Frank Lampard og Steven Gerrard. Men jeg mener en spiller som Fabregas hadde fungert utmerket ved siden en spiller som Essien.

Cesc Fabregas (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
Cesc Fabregas (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Venstre kant:
Andrej Arsjavin, Arsenal:
- Her vurderte jeg Arsjavin fremfor en spiller som Tottenhams Gareth Bale. Arsjavin er god til å gjøre ting på egenhånd og er i likhet med Lennon svært uforutsigbar.

Angrep:
Didier Drogba, Chelsea:
- Helt rå på sitt beste. Han begynner å merke alderen litt, men leverer han prestasjoner som han gjorde i fjor er det umulig å komme utenom Drogba på et drømmelag.

Angrep:
Wayne Rooney, Manchester United:
- Jeg ville også hatt med Fernando Torres på laget. Men han var litt ustabil i fjor og slet med skader. Jeg vurderte å kjøre 4-3-3 for å få plass til Torres, men den siste plassen på laget gikk til årets spiller i fjor: Wayne Rooney. Uniteds toppscorer blir trolig toppscorer også kommende sesong.

Wayne Rooney, John Terry (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Wayne Rooney, John Terry (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

Sett opp ditt drømmelag i kommentarfeltet under!