Gary Neville, Gareth Bale, Craig Bellamy og Robin van Persie (Foto: Scanpix/Montasje (TV 2 Sporten)/AP)
Gary Neville, Gareth Bale, Craig Bellamy og Robin van Persie (Foto: Scanpix/Montasje (TV 2 Sporten)/AP)

Les deg opp før første Premier League-runde.

Les om ditt lag her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

White Hart Lane, kl 13.45
Tottenham - Manchester City, TV 2 PL HD1
Innbyrdes
Tottenham Hotspur og Manchester City har spilt mot hverandre 122 ganger på øverste nivå i England. Tottenham har vunnet 47, City 45 og 30 oppgjør har endt uavgjort.

De har møttes 26 i Premier League, Spurs har vunnet 19, City har vunnet tre oppgjør, og fire har endt uavgjort.

Tottenham har flere seire (19) i Premier League mot Manchester City enn mot noen annen klubb de har møtt og de har tatt 61 PL-poeng mot City.

Tottenham har vunnet 11 av de 12 siste PL-kampene mot City. Deres eneste tap i de 14 siste kampene mot City var i mars 2008, da Totteham tapte 2-1 på bortebane. Stephen Ireland og Nedum Onuoha scoret for hjemmelaget, mens Robbie Keane scoret for Spurs.

Manchester City vant sist en PL-kamp på White Hart Lane i april 2003, da de vant 2-0. Siden da har de tapt på de seks siste forsøkene. Dette er deres lengste strekk med bortetap mot en klubb i Premier League.

Tottenham
Spurs har møtt Manchester City én gang tidligere i en åpningskamp i en Premier League-sesong. Da endte det 1-1 på Maine Road i 1995. Teddy Sheringham scoret først, mens Uwe Rösler utlignet.

De har tapt tre av sine fire siste åpningskamper. De er riktignok ubeseiret i sine siste fire åpningskamper på White Hart Lane siden et 0-2-nederlag mot Manchester United i 1997.

Tottenham vant alle sine PL-kamper i august forrige sesong, med 11 mål scoret.

Er ubeseiret i sine elleve siste PL-hjemmekamper og har vunnet de seks siste, siden Wolverhampton vant 1-0 i desember 2009.

Har scoret i de 12 siste PL-kampene siden de tapte 0-1 mot Wolverhampton 10. februar. Kun Chelsea har med sine 19 kamper en lengre periode med scorede mål.

Gareth Bale var direkte involvert i fem av Tottenhams siste åtte PL-scoringer forrige sesong - tre mål og to assist.

Robbie Keane har scoret åtte mål på 14 PL-kamper mot City.

TIL USA: Robbie Keane er ferdig i Tottenham og drar til LA Galaxy. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
TIL USA: Robbie Keane er ferdig i Tottenham og drar til LA Galaxy. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Manchester City
Dette er femte sesongen på rad der City åpner sesongen på bortebane. Totalt har de spilte åtte bortekamper som åpningskamp, med tre seiere og fem tap.

Er ubeseiret i sine siste syv bortekamper i PL, siden de tapte 1-2 mot Hull 6. februar. Dette er deres lengste periode uten bortetap på fem år. Dersom de unngår å tape dette oppgjøret vil det være den lengste perioden på 58 år.

Carlos Tevez er én scoring unna sitt 50. PL-mål. Dersom han scorer sitt 50. mål vil han være den andre spilleren fra Sør-Amerika som oppnår dette, etter Gustavo Poyet, som har 54 scoringer.

Emmanuel Adebayor har scoret seks mål på ni PL-kamper mot Tottenham. Dersom han scorer i denne kampen vil han ha scoret flere mål mot Spurs enn noen annen klubb. Han har også seks mål mot Blackburn og Derby.

Gareth Barry kan med dette få sin 400. kamp i Premier League.

Gareth Barry. (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)
Gareth Barry. (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)

Villa Park, kl 16.00
Aston Villa - West Ham, TV 2 PL HD1
Innbyrdes
Aston Villa og West Ham har møtt hverandre 90 ganger i ligaen. Villa har vunnet 30 kamper, West Ham har vunnet 32 ganger og 28 kamper har endt uavgjort.

De har møtt hverandre 30 ganger i Premier League. Aston Villa har vunnet ni av kampene, West Ham har vunnet seks og 15 kamper har endt uavgjort.

Hjemmelaget har ikke vunnet på de siste tre PL-kampene mot West Ham. Deres eneste seier på de siste fem var 1-0 seieren på Upton Park i desember 2008.

West Ham har ikke vunnet på sine siste fire besøk på Villa Park. De to siste kampene har endt uavgjort. Deres eneste borteseier mot Villa på de siste 13 forsøkene var i januar 2006 da de vant 2-1.

Aston Villa
Martin O'Neill trakk seg som sjef på Villa Park denne uka etter fire sesonger i sjefsstolen. Som Manager for Villa vant han 61 kamper, 53 kamper endte uavgjort og 38 kamper endte med tap av hans 152 PL-kamper som Manager. Aston Villa tok 236 poeng i hans periode som manager.

Villa har vunnet en av de siste fem åpningskampene. Den ene seieren kom i 2008 da de vant 4-2 over Manchester City. Gabriel Agbonlahor scoret hat-trick i den kampen. Forige sesong tapte de 0-2 hjemme for Wigan i åpningskampen.

Gabriel Agbonlahor og James Milner (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Gabriel Agbonlahor og James Milner (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Aston Villa tapte de to siste kampene forige sesong. De har ikke tapt tre kamper på rad på over ett år siden de tapte fire kamper på rad fra mars til april 2009.

De brukte kun 23 spillere i Premier League forige sesong. Det var færrest i ligaen sammen med Stoke.

Emile Heskey kan få sin 500. ligakamp. Han har scoret 113 mål på 499 kamper.

West Ham
Har vunnet fire av de siste fem åpningskampene. Deres eneste tap på de siste syv kom i 2007 da de tapte 0-2 for Manchester City.

Avram Grant har tapt den første PL-kampen i begge hans tidligere klubber. Chelseas 0-2 tap for Manchester United i September 2007 og Portsmouths 1-4 tap for Manchester United i november 2009.

West Ham har ikke vunnet på sine siste fire kamper i Birmingham, siden de vant 1-0 over Birmingham i august 2007.

De har ikke vunnet på sine siste 18 bortekamper i Premier League. Deres forige borteseier kom i åpningskampen forige sesong da de vant 2-0 over Wolverhampton.

Taper de mot Aston Villa, blir det deres 150. bortetap i Premier League. Bare Tottenham (167) og Everton (164) har flere bortetap i PL.

Thomas Hitzlsperger kan få sin PL-debut for West Ham og hans 100. kamp totalt i Premier League. Hans 99 tidligere kamper kom for Aston Villa fra 2000-2005. Han blir også den åttende tyskeren som når denne milepælen i PL.

Ewood Park, kl. 16.00
Blackburn - Everton, TV 2 PL HD2
Innbyrdes
Blackburn og Everton har møtt hverandre 144 ganger i ligaen. Hjemmelaget har vunnet 55 ganger, Everton har vunnet 57 kamper og 32 kamper har endt uavgjort.

De har møtt hverandre 32 ganger i Premier League. Blackburn har vunnet 12 kamper, Everton har vunnet 13 kamper og syv av kampene har endt uavgjort.

Blackburn har ikke vunnet noen av deres tre siste PL-kamper mot Everton. De to siste har endt med tap. Deres enste seier over Everton på de siste ti oppgjørene kom i åpningskampen i 2008/09-sesongen da de vant 3-2 på Goodison Park.

Everton er ubeseiret i de siste seks bortekampene mot Blackburn i PL. Deres eneste tap på de siste åtte var 1-2 tapet i november 2003.

Blackburn
Rovers har ikke holdt nullen i noen av de syv siste åpningskampene i Premier League, siden de spilte 0-0 mot Sunderland i 2002.

Blackburn har ikke vunnet på de siste syv PL-kampene mot Merseyside-lagene, siden de vant 3-2 mot Everton i august 2008.

De var ubeseiret i de siste tre kampene forige sesong. Deres siste tap kom hjemme mot Everton 17. april da de tapte 2-3.

Bare seks av klubbens 14 tap forige sesong kom mot klubber fra nord-vest. To av de kom mot Everton. De eneste klubbene utenom Everton som vant begge kampene sine mot Blackburn forige sesong var Manchester City og Tottenham.

Sam Allardyce har bare vunnet en av hans fem siste hjemmekamper mot Everton. Den ene seieren kom i oktober 2007 da Newcastle vant 3-2.

David Dunn var Blackburns toppscorer med ni PL-mål i 2009/10-sesongen. Det var første gang på fem sesonger klubben ikke hadde en spiller med over ti mål.

David Dunn (Foto: Tim Hales/AP)
David Dunn (Foto: Tim Hales/AP)

Everton
Hart tapt fem av sine siste syv åpningskamper, inkludert de to siste. Deres forige seier i en åpningskamp kom i 2007 da de vant 2-1 hjemme over Wigan. De tapte 1-6 på Goodison Park for Arsenal forige sesong.

De har sluppet inn mål i hver av de elleve siste åpningskampene. Forige gang de holdt nullen i en åpningskamp var hjemme mot Aston Villa i 1998.

Siden 1. januar har Everton tatt 39 poeng i PL. Bare Manchester United (42) og Chelsea (41) har tatt flere poeng i denne perioden.

De er ubeseiret i de siste elleve PL-kampene. Forige tap i ligaen kom 28. februar da de tapte 1-2 for Tottenham.

Reebok Stadium, kl. 16.00
Bolton - Fulham, TV 2 PL HD3
Innbyrdes
Bolton har møtt Fulham 72 ganger tidligere i ligaen. Bolton vunnet 27 ganger, Fulham har vunnet 25 ganger og 20 kamper har endt med uavgjort.

De har møtt hverandre 18 ganger i Premier League. Bolton har vunnet tre av oppgjørene, Fulham har vunnet ni ganger og seks kamper har endt med uavgjort.

Fulham har vunnet flere ganger (9), tatt flere poeng (33) og scoret flere mål (27) mot Bolton enn de har gjort mot noen andre klubber i Premier League siden de rykket opp i 2001.

Bolton har ikke vunnet på de siste seks forsøkene PL mot Fulham. Deres eneste seier på de siste åtte kampene kom i februar 2007 da de vant 2-1 på Reebok Stadium.

Fulham er ubeseiret på de siste bortekampene mot Bolton. Forige gang de tapte på Reebok Stadium i februar 2007, men de har bare vunnet to av ni PL-kamper der totalt.

Bolton
Dette er den femte sesongen på rad at Bolton spiller åpningskampen på hjemmebane. De har tapt to av sine siste tre, inkludert 0-1 tapet for Sunderland forige sesong.

Disse lagene har møtt hverandre i åpningskampen en gang tidligere. Det var i 2002 da Fulham vant 4-1.

Bolton tok bare 24 poeng på hjemmebane forige sesong. Bare Portsmouth (18) og Wolverhampton (21) tok færre poeng hjemme. De slapp også inn 31 mål hjemme. Bare portsmouth (32) slapp inn flere mål på hjemmebane i 2009/10 sesongen.

Bolton er ubeseieret i alle de syv tidligere kampen hvor Ivan Klasnic har scoret (tre seire og fire uavgjort).

Martin Petrov har scoret tre mål på fire kamper mot Fulham. Det er flere mot dem enn han har scoret mot noen andre klubber i Premier League.

KLAR FOR BOLTON: Martin Petrov har funnet seg ny klubb i Premier League. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
KLAR FOR BOLTON: Martin Petrov har funnet seg ny klubb i Premier League. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Fulham
Klubbens største seier i en åpningskamp i PL kom i 2002 da de vant 4-1 mod Bolton. Forige sesong startet de sesongen med en 1-0 seier mot Portsmouth.

De har ikke vunnet på de siste 18 bortekampene i PL. Forgie borteseier kom mot Portsmouth på åpningsdagen forige sesong. Siden den gangen har de tapt elleve bortekamper og spilt syv uavgjort.

Har ikke vunnet på de siste åtte bortekampene i nord-vest, siden de vant 3-1 mot Manchester City i april 2009.

Mark Hughes har bare tapt en av han seks tidligere kamper på Reebok Stadium og tre kamper har endt med seier. Hans eneste tap kom da Manchester City tapte 0-2 i novemer 2008.

Tidligere Fulham-manager Roy Hodgson vant 34% av PL-kampene mens han var manager i Fulham. Mark Hughes vant 40% av sine PL-kamper i hans tid som sjef i Manchester City.

De har vunnet fem av 19 PL-kamper i 2010 og bare vunnet to av de siste 11 kampene i Premier League.

Fulham scoret bare 12 mål i løpet av de første 45 minuttene forige sesong. Bare de tre lagene som rykket ned, Portsmouth, Hull og Burnley, scoret færre mål i første omgang i 2009-10 sesongen.

Stadium of Light, kl 16.00
Sunderland - Birmingham, tv2sumo.no
Innbyrdes
Disse lagene har møtt hverandre 104 ganger i ligaen. Sunderland har 49 seiere, Birmingham har 35 seiere og 20 kamper har endt uavgjort.

Dette blir det niende møtet i Premier League. De åtte tidligere møtene har endt med to seiere til Sunderland, Birmingham har vunnet fem ganger og tre har endt med uavgjort.

Birmingham har vunnet fem ganger mot Sunderland i Premier League. Vinner de på lørdag har de flere seiere mot Sunderland enn de har mot noen andre lag i Premier League. De har også fem seiere mot Bolton i PL.

Bortelaget har ikke vunnet noen av de fem siste kampene mot Sunderland. Forige seier kom i Championship i august 2006 da de vant 1-0 på Stadium of Light.

Sunderland har vunnet de to siste hjemmekampene mot Birmingham.

Sunderland
Manager Steve Bruce vant 47, spilte uavgjort 47 og tapte 71 av hans 165 PL-kamper som manager i Birmingham fra 2002-2008.

Bruce har vunnet begge sine tidligere hjemmekamper i PL mot Birmingham. I april 2008 vant han 2-0 med Wigan og forige sesong vant han 3-1 med Sunderland.

Sunderland har vunnet to av deres tre siste åpningskamper i PL. De vant 1-0 hjemme mot Tottenham i 2007 og de vant 1-0 mot Bolton forige sesong.

Hjemmelaget gikk 14 kamper på rad uten en seier i PL fra novemer 2009 til mars 2010 forige sesong. Ingen andre lag spilte flere kamper på rad uten å vinne en eneste kamp i 2009/10-sesongen.

De scoret 13 av sine 48 mål forige sesong (27%) innen det første kvarteret av kampene. Det var flest i Premier League.

Sunderland fikk ni røde kort forige sesong. Ingen andre lag har noensinne fått like mangen røde kort i løpet av en PL-sesong.

Darren Bent scoret 24 av klubbens 48 mål (50%) i Premier League forige sesong. Det var mer enn noen andre scoret for sitt lag i 2009/10 sesongen. 16 av disse målene kom på Stadium of Light, bare Manchester Uniteds Wayne Rooney (17) scoret flere mål på hjemmebane.

Darren Bent  (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
Darren Bent (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

Birmingham
Birmingham har tapt de siste åpningskampene i PL og har bare vunnet en av åpningskampene i PL. De vant 1-0 hjemme mot Tottenham i 2003.

De tok 18 poeng på 18 kamper i 2010. Bare de tre lagene som rykket ned tok færre poeng i løpet av 2010.

Birmingham tapte de fem siste bortekampene forige sesong. Sist de vant borte var mot Portsmouth 9. mars da de vant 2-1.

Har ikke klart å holde nullen på de siste ni bortekampene i Premier League. Forige gang de holdt nullen var mot Stoke i desember 2009 da de vant 1-0.

Nysigneringen Nikola Zigic score bare fire mål på 13 kamper i La Liga for Valencia forige sesong. Totalt har han scoret 90 mål på 180 ligakamper for Mornar, Røde Stjerne, Valencia og Racin Santander.

Nikola Zigic (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
Nikola Zigic (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Sebastian Larsson kan få sin 150. ligakamp for Birmingham.

DW Stadium, kl. 16.00
Wigan - Blackpool, tv2sumo.no
Innbyrdes
Wigan og Blackpool har møtt hverandre 24 ganger i ligasammenheng. Wigan har elleve seiere, Blackpool har har fem seiere og åtte kamper har endt uavgjort.

Disse lagene møttes i 2. runde av Ligacupen forige sesong. Blackpool vant 4-1 hjemme.

Forige gang de møttes i ligaen var i 2002/03-sesongen. Den kampen endte 1-1 i League One i februar 2002.

Wigans eneste seier på de siste fire ligakampene mot Blackpool, kom i november 2002 da de vant 2-0 på Bloomfield Road i League One.

Blackpool er ubeseiret på de siste to bortekampene mot Wigan. Deres eneste borteseier i ligaen, av totalt 12 bortekamper mot Wigan, kom i februar 2002 da de vant 1-0.

Wigan
Wigan har tapt fire av de siste fem åpningskampen i Premier League. Deres eneste seier kom Aston Villa forige sesong da de vant 2-0.

De tapte deres første hjemmekamp forige sesong mot et nyopprykket lag. Wolverhampton ble for sterke og vant 1-0 i august 2009.

Wigan tok bare 36 poeng forige sesong. Med det antallet hadde de rykket ned i to av de tre foregående sesongene.

De slapp inn 79 mål i PL forige sesong. Bare Burnley (82) slapp inn flere mål i 2009/10-sesongen. Ingen andre lag har sluppet inn så mangen mål i løpet av en sesong i Premier league uten å rykke ned.

Deres neste mål på hjemmebane blir deres 100. PL-mål på DW Stadium.

Hugo Rodallega scoret i syv av Wigans ni seiere forige sesong, inkludert fire 1-0 seiere.

 Hugo Rodallega (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Hugo Rodallega (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Charles N’Zogbia kan få sin 50. kamp i Premier League for Wigan.

Blackpool
Blackpool er det 44. laget som spiller i Premier League. De spillere i toppdivisjonen for første gang på 29 år. Deres for kamp i toppdivisjonen var 1. mai 1971 da de spilte 1-1 mot Manchester United på Bloomfield Road.

De er det 19. laget som rykker opp til Premier League via playoff. Elleve av de 18 tidligere klubbene rykket rett ned igjen etter første sesongen, inkludert tre av de fire siste. De eneste som har unngått nedrykk siden 2006 er Hull i 2008/09-sesongen.

Blackpool er det sjette laget som rykker opp til Premier League etter å ha endt på 6. plass i Championship.

De har tapt syv av de siste ni åpningskampene. Deres eneste seier siden 2000 kom mot Leicester i Championship 2007 da de vant 1-0.

Molineux Stadium, kl 16.00
Wolverhampton - Stoke, tv2sumo.no
Innbyrdes
Wolverhampton og Stoke har møtt hverandre 136 ganger i ligasammenheng. Wolves har 57 seiere, Stoke har 46 seiere og 33 kamper har endt uavgjort.

Stoke er ubeseiret i deres siste fem ligakamper mot Wolves. Forige tap kom i september 2006 da de tapte 0-2 i Championship.

Stoke har ikke vunnet på de siste 13 bortekampene mot Wolves i toppdivisjonen. De har heller ikke klart å scoret borte mot Wolves siden de vant 4-3 i gamle Division One i november 1967.

Wolves har bare vunnet en av deres siste syv hjemmekamper mot Stoke. Den seieren kom i september 2006 da de vant 2-0.

Wolverhampton
Bare fem klubber PL-historien har rykket ned i deres andre sesong i Premier League, Middlesbrough (1996/97), Bradford City (2000/01), Ipswich Town (2001/02), Reading (2007/08) and Hull City (2009/10).

Wolves har tapt begge sine foregående åpningskamper i Premier League. I 2003 tapte de 1-5 for Blackburn og i 2009 tapte de 0-2 hjemme for West Ham.

Med tap på lørdag, har Manager Mick McCarthy tapt 50 kamper i Premier League. Han står nå med 49 tap på 75 Premier League-kamper.

Wolverhampton er ubeseiret i deres fire siste hjemmekamper i PL. Forige hjemmetap kom mot Manchester United 6. mars.

De tok bare 21 poeng på hjemmebane forige sesong. Bare Portsmouth (19) tok færre poeng hjemme. De scoret også bare 13 mål på Molineux i 2009/10-sesongen. Det var færrest av samtlige klubber i PL.

De scoret bare 32 mål forige sesong. Minst av alle PL-klubber. I snitt scoret de ett mål hvert 106. minutt i PL.

Wolverhampton (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Wolverhampton (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Jody Craddock kan få sin 200. ligakamp for Wolves.

Stephen Hunt kan få sin PL-debut for Wolves og hans 100. kamp i Premier League.

Stoke
Tapte deres eneste tidligere bortekamp på en åpningsdag i 2008 da de tapte 1-3 for Bolton.

Mistet 22 poeng etter å først ha tatt ledelsen forige sesong. Bare Wigan (24) mistet flere poeng. De var en av tre PL-klubber som tapte fire kamper etter å først ha tatt ledelsen. De to andre klubbene var Chelsea og Wigan.

Stoke scoret bare ti mål på bortebane forige sesong. Det var færrest sammen med Portsmouth.

De slapp inn elleve mål på de siste tre bortekampene forige sesong, inkludert 0-7 tap for Chelsea 25. april.

Rekord-signeringen Kenwyne Jones returnerer til klubben ha scoret tre mål for på 13 kamper fra februar til mai 2005. Han scoret tre mål på to PL-kamper mot Wolves forige sesong.

Kenwyne Jones  (Foto: GRAHAM STUART/AFP)
Kenwyne Jones (Foto: GRAHAM STUART/AFP)

Abdoulaye Faye kan få sin 15. kamp i Premier League.

Stamford Bridge, kl. 18.30
Chelsea - West Bromwich, TV 2 PL HD1
Innbyrdes
Disse lagene har møtt hverandre 108 ganger i ligasammenheng. Chelsea har 46 seiere, West Brom har 35 seiere og 27 kamper har endt med uavgjort.

Chelsea har vunnet de siste tolv kampene i toppdivisjonen mot West Brom, inkludert alle de åtte siste kampene i Premier League.

Totalt er de ubeseiret i deres siste 14 kamper mot West Brom, siden 0-1 tapet i gamle Division One i mars 1979.

West Brom har tapt de siste seks bortekampene mot Chelsea i toppdivisjonen, side 3-1 seieren i gamle Division One i september 1978.

Chelsea
Har vunnet sine siste åtte åpningskamper. Forige lag som nektet dem seier i åpningskampen var Newcastle som klarte 1-1 på Stamford Bridge i 2001/02-sesongen.

De regjerende Premier League-mesterene har aldri tapt åpningskampen i noen av de 18 tidligere sesongene. Det er 21 år siden det hendte i toppdivisjonen. De regjerende mesterene Arsenal tapte 1-4 for Manchester United i august 1989.

Chelsea er ubeseiret i de siste 55 PL-kampene mot nyopprykkede lag.

De har scoret i hver av de siste 19 kampene i Premier League. Forige gang de gikk målløse av banen var på Boxing Day i 2009 da de spilte 0-0 mot Birmingham. De har scoret i hver av de siste 21 kampene på Stamford Bridge.

Chelsea har vunnet de fem siste hjemmekampene. På de kampene har de scoret 27 mål og sluppet inn kun to mål.

Frank Lampard har scoret fire mål i hans siste fem PL-kamper mot West Brom.

Frank Lampard har vært ute med skade siden august. (Foto: SANG TAN/AP)
Frank Lampard har vært ute med skade siden august. (Foto: SANG TAN/AP)

West Bromwich
Dette er fjerde gang klubben har rykket opp til Premier League. Det er flest ganger sammen med Sunderland.

Rykker de ned igjen, tangerer de rekorden for flest nedrykk fra Premier League som Crystal Palace innehar (4).

Manager Roberto Di Matteo fikk 175 kamper (26 mål) for Chelsea fra 1996-2002. Hans siste kamp for klubben var 0-2 tapet for St Gallen i 1. runde av UEFA-cupen da han brakk benet.

West Brom har ikke vunnet noen av sine 16 tidligere PL-møter med topp fire-klubbene (14 tap, to uavgjort).

De har ikke vunnet i London på de siste tolv PL-kampene, siden de vant 4-1 mot Charlton i mars 2005. Totalt har de bare vunnet to av 23 PL-kamper i London. Den andre seieren kom i september 2002 da de vant 1-0 over West Ham.

West Brom har ikke vunnet noen av deres siste 16 bortekamper i Premier League. Forige borte seier kom mot Middlesbrough i september 2008 da de vant 1-0.