Romelu Lukaku (Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS)
Romelu Lukaku (Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS)

Her er torsdagens Premier League-rykter

14 år gammelt supertalent til Chelsea, mens Roy Hodgson vurderer å hente det 17 år gamle belgiske megatalentet Romelu Lukaku. Og kommer City virkelig til å bruke 400 mill på en midtstopper?

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Ryktene omkring Arsenals stpper og keeperjakt fortsetter med uforminske styrke. Werder Bremens Per Mertesacker kan bli en løsning på stopperplassen, men det er mer sannsynlig at Montpelliers Mapou Yanga M'biwa eller PSGs Mamadou Sakho ankommer Emirates. Det ryktes om en trippel keepersvitsj: Mark Schwarzer til Arsenal fra Fulham, Brad Friedel til Fulham fra Villa, mens Villa igjen får Manuel Almunia fra Arsenal.

Aston Villa
Det ryktes om en trippel keepersvitsj: Mark Schwarzer til Arsenal fra Fulham, Brad Friedel til Fulham fra Villa, mens Villa igjen får Manuel Almunia fra Arsenal. James Milner er, selvsagt, fremdeles særdeles nær en overgang til Manchester City. Overgangen kan fremdeles gå i orden når som helst. Tottenham skal også ha kastet seg inn i jakten på Stephen Ireland, som har vært sterkt koblet til Aston Villa. Villa er også på managerjakt, men Sky Sports kan melde om at Villa-eier ikke har hastverk når han skal finne Martin O'Neills erstatter. Sven-Göran Eriksson, Bob Bradley, Jürgen Klinsmann, Gareth Southgate og Martin Jol har blitt koblet til den ledige jobben.

Birmingham
Dårlige nyheter for Alex McLeish: Birmingham-manageren hadde håpet å hente Moussa Dembele fra AZ Alkmaar, og Juventus-duoen Fabio Grosso og Mauro Camoranesi. Det ser imidlertid ut til at alle avtalene har gått i vasken.

Blackburn
Jason Roberts er etter alt å dømme ferdig i Blackburn, medgir spissen selv. Newcastle kan bli neste stoppested for 32-åringen. Men noen er også på vei inn. Sam Allardyce prøver å hente Nantes-midtbanespilleren William Vainqueur foran nesa på greske Olympiakos. West Brom skal ha kommet med et bud på svenske Denni Avdic, som spiller for Elfsborg. De må imidlertid regne med tøff konkurranse om 21-åringens signatur: Fulham, Blackburn, Sunderland og Wolves skal alle være interessert i ham.

Blackpool
Onsdag ble hele fem nye spillere klare for Blackpool. Og det stanser nok ikke der. Chris Basham er veldig nær en overgang fra Bolton. En annen gladnyhet er at manager Ian Holloway signerer en ny toårskontrakt med Premier League-nykommeren.

Bolton
Bolton har signert den 18 år gamle angriperen Tom Eaves fa Oldham. Chris Basham er på vei vekk, og nærmer seg en overgang til Blackpool

Chelsea
Jack Cork har gått på lån til Burnley, og blir der hele sesongen. I tillegg har Ricardo Carvalhos overgang til Real Madrid formelt gått i orden. I tillegg har Swansea kjøpt talentfulle Scott Sinclair. Chelsea skal også ha sikret seg det 14 år gamle supertalentet Bertrand Traore fra Burkina Faso, i kamp med blant annet Manchester United. Unggutten som blir 15 år i september imponerte stort i U17-VM forrige sesong. En annen som er ettertraktet er Mesut Özil: Manchester United, Chelsea, Barcelona og Real Madrid kjemper om signaturen til den 21 år gamle tyske VM-stjernen. Kjempetalentet Neymar (18), som akkurat har fått sin Brasil-debut, nærmer seg en overgang til Chelsea. Han vil koste omkring 200 millioner kroner.

Everton
Yakubu har blitt koblet til West Ham, men London-klubben over Everton er langt fra enige om angriperens verdi. West Ham vil betale rundt 20 millioner kroner, mens Everton krever 80. Everten blir også, sammen med et kobbel av andre Premier League-klubber, koblet til Nice-angriper Loïc Remy.

Fulham
Det ryktes om en trippel keepersvitsj: Mark Schwarzer til Arsenal fra Fulham, Brad Friedel til Fulham fra Villa, mens Villa igjen får Manuel Almunia fra Arsenal. Philippe Senderos har akkkurat ankommet Craven Cottage, men har pådratt seg en skade som holder ham på sidelinjen i seks månder. Derfor skal Mark Hughes på stopperjakt, og Benficas Rafik Halliche er et aktuelt alternativ. West Brom skal ha kommet med et bud på svenske Denni Avdic, som spiller for Elfsborg. De må imidlertid regne med tøff konkurranse om 21-åringens signatur: Fulham, Blackburn, Sunderland og Wolves skal alle være interessert i ham.

Liverpool
Danske Christian Poulsen er klar for Liverpool, noe som ganske sikkert baner vei for at Javier Mascherano kan gjenforenes med Rafa Benitez i Inter. Det ryktes også at Roy Hodgson vurderer å hente supertalentet Romelu Lukaku fra Anderlecht. Lukaku fylte 17 år i mai. Da hadde han allerede rukket å score 15 mål på 25 seriekamper for Anderlecht, og blitt toppscorer i den belgiske Jupiler-ligaen, samt å debutere på det belgiske landslaget.

Man. City
James Milner er, selvsagt, fremdeles særdeles nær en overgang til Manchester City. Overgangen kan fremdeles gå i orden når som helst. Mario Balotelli er, naturligvis, også på vei. Det ryktes også at City vil hente AC Milan-stopperen Thiago Silva for hele 400 millioner kroner. Men noen må også gå: Celtic vil ha Craig Bellamy på lån, men Tottenham ønsker også waliseren. Tottenham skal også ha kastet seg inn i jakten på Stephen Ireland, som har vært sterkt koblet til Aston Villa. I tillegg kan Felipe Caicedo dra på lån til West Ham. Nedum Onuoha har allerde forsvunnet. Han har dratt på lån til Sunderland ut sesongen.

Man. United
Mesut Özil er særdeles ettertraktet: Manchester United, Chelsea, Barcelona og Real Madrid kjemper om signaturen til den 21 år gamle tyske VM-stjernen. En som er klar er den portugisiske 20-åringen Bebe. Danny Welbeck nærmer seg Sunderland, der han vil være på lån ut sesongen.

Newcastle
Jason Roberts er etter alt å dømme ferdig i Blackburn, medgir spissen selv. Newcastle kan bli neste stoppested for 32-åringen. Franske Hatem Ben Arfa, som scoret da Norge slo Frankrike 2-1 onsdag, er også høyaktuell fremdeles. Han kommer i så fall på et sesonglangt lån fra Marseille.

Stoke
James Beattie ser ut til å være på vei til skotsk fotball. Rangers kan bli neste stoppested for 32-åringen, ettersom Tony Pulis har hentet Kenwyne Jones til Stoke.

Sunderland
West Brom skal ha kommet med et bud på svenske Denni Avdic, som spiller for Elfsborg. De må imidlertid regne med tøff konkurranse om 21-åringens signatur: Fulham, Blackburn, Sunderland og Wolves skal alle være interessert i ham. Steven Bruce har sikret seg Nedum Onuoha på lån ut sesongen fra Manchester City, og Manchester Uniteds Danny Welbeck nærmer seg en lignende avtale. Charles N'Zogbia ønsker å forlate Wigan. Sunderland, Marseille og Juventus koblet til den franske 24-åringen, som fikk sin landslagsdebut i 1-2-tapet for Norge onsdag.

Tottenham
Harry Redknapp var på Ullevaal onsdag. Han finsiktet Frankrike-spissen Loïc Remy da Frankrike tapte 1-2 mot Norge. Tottenham skal også ha kastet seg inn i jakten på Stephen Ireland, som har vært sterkt koblet til Aston Villa. Tottenham vurderer også å hente ivorianeren Gervinho fra Lille. Tottenham skal ha tilbudt Peter Crouch til West Ham, i et forsøk på å hente Scott Parker.

West Bromwich
West Brom skal ha kommet med et bud på svenske Denni Avdic, som spiller for Elfsborg. De må imidlertid regne med tøff konkurranse om 21-åringens signatur: Fulham, Blackburn, Sunderland og Wolves skal alle være interessert i ham. Pompey skal ha takket nei til et West Brom-bud på rundt 20 millioner kroner for Marc Wilson.

West Ham
Yakubu har blitt koblet til West Ham, men London-klubben over Everton er langt fra enige om angriperens verdi. West Ham vil betale rundt 20 millioner kroner, mens Everton krever 80. Angriperen Felipe Caicedo kan komme på lån til West Ham. Han har meget langt frem til en plass i Manchester Citys angrep. Tottenham skal ha tilbudt Peter Crouch til West Ham, i et forsøk på å hente Scott Parker.

Wigan
Charles N'Zogbia ønsker å forlate Wigan. Sunderland, Marseille og Juventus koblet til den franske 24-åringen, som fikk sin landslagsdebut i 1-2-tapet for Norge onsdag. En som kan være på vei inn er Chelseas Franco Di Santo. Roberto Martinez ønsker en erstatter for Jason Scotland, som er på vei til Ipswich.

Wolverhampton
West Brom skal ha kommet med et bud på svenske Denni Avdic, som spiller for Elfsborg. De må imidlertid regne med tøff konkurranse om 21-åringens signatur: Fulham, Blackburn, Sunderland og Wolves skal alle være interessert i ham.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).