PÅ LÅN UT SESONGEN: Brasilianerne Jancinto Junior Concceicao Cabral og Diego Henrique Pachega de Souza er klare for Brann (Foto: Brann.no/)
PÅ LÅN UT SESONGEN: Brasilianerne Jancinto Junior Concceicao Cabral og Diego Henrique Pachega de Souza er klare for Brann (Foto: Brann.no/)

To brasilianere klare for Brann

18-åringene Juninho og Diego kommer på lån ut sesongen.

De to brasilianske 18-åringene Jancinto Junior Concceicao Cabral og Diego Henrique Pachega de Souza er klare for Brann, og blir værende der på lån ut sesongen.

- Uten økonomisk risiko
Det er bergenseren Jan Berg som har gjort det mulig. Han har bidratt både økonomisk og praktisk for å få i stand avtalen.

- Vi henter Juninho og Diego uten å ta økonomisk risiko. I dagens situasjon er det selvsagt svært gledelig, og vi er veldig takknemlige for det Jan Berg har bidratt med, både økonomisk og i forhold til å skaffe oss et spennende kontaktnett i en stor fotballnasjon, sier operativ leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

De ferske Brann-spillerne tilhører akademiet Club Desportivo utenfor Sao Paulo, og i Brann håper man dette er starten på et langt og godt samarbeid.

Vil fremdeles satse på lokale spillere
Men selv om det nå hentes unge utenlandske talenter understreker trener Rune Skarsfjord at Branns hovedfokus skal være å utvikle lokale spillere.

- Juninho og Diego spiller i posisjoner der vi selv ikke har juniorer på samme nivå. De vil få sjansen på 3. divisjonslaget vårt, og deretter er det opp til spillerne selv om å vise hva slags nivå de fortjener å spille på, forklarer Rune Skarsfjord overfor Brann.no

Jancinto Junior Concceicao Cabral kaller seg Juninho, og er angriper, mens Diego Henrique Pachega de Souza er venstre kantspiller.

Tidligere denne uken kjøpte Brann Løv-Ham-talentet Fredrik Haugen, også han 18 år.