Internacional tok første stikk

Brasilianske Internacional er nær triumf i Copa Libertadores etter at Guadalajara ble slått 2-1 på bortebane i den første finalekampen onsdag.

MATCHVINNER: Bolivar (t.v) jubler etter å ha scoret vinnermålet mot Chivas. (Foto: Guillermo Arias/Ap)

Adolfo Bautista ga de mexicanske vertene ledelsen like før pause, men to raske scoringer i annen omgang sikret seieren for Internacional. Giuliano utlignet først etter 73 minutter og bare tre minutter senere headet Bolivar inn 2-1 til gjestene.

Internacional jakter sin annen seier i Copa Libertadores. Brasilianerne vant klubbturneringen for første gang i 2006.

Returkampen spilles i Porto Alegre 18. august. (©NTB)