SKUFFET: Philippe Mexes var skuffet over resultatet mot Norge, men fornøyd med det franske spillet. (Foto: BERTRAND GUAY/Afp)
SKUFFET: Philippe Mexes var skuffet over resultatet mot Norge, men fornøyd med det franske spillet. (Foto: BERTRAND GUAY/Afp)

Mexes: - En stor skuffelse

De franske spillerne var fornøyd med spillet, men resultatet var skuffende.

Norge - Frankrike 2-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Frankrikes helt ferske mannskap var til tider spillemessig overlegne mot Norge, men takket være Erik Huseklepp måtte Laurent Blanc dra hjem fra Oslo med tap i sin debut som landslagstrener.

Men de franske spillerne var ikke slagne etter oppgjøret på Ullevaal.

- Jeg er veldig skuffet. Å tape en kamp er aldri gøy. Vi tapte et slag, men ikke krigen. Vi kan trøste oss med at det var en vennskapskamp. Nå må vi tenke på kampene i september og komme oss videre. Til tross for tapet var det mye bra å se. I første omgang var vi veldig bra. Det samme i begynnelsen av andre. Vi visste vi kunne få trøbbel mot et sterkt norsk lag og vi la oss kanskje for langt tilbake etter at vi scoret. Det er kjedelig at det ender med tap, men vi er på rett vei, sier kaptein Philippe Mexes til L'Equipe.

Hatem Ben Arfa kom inn i pausen og scoret Frankrikes mål.

- Vi hadde flest sjanser og ballen mest. Selv om det bare var en vennskapskamp så ønsket vi å vinne. Med tanke på at det var første gang dette laget var samlet, så var spillet positivt. Alle bidro. Vi prøvde å få i gang samspillet, men det ble en del individuelt likevel. Det ble litt frustrerende mot slutten og vi gikk skuffet av banen. Men det var en grei gjennomkjøring for fremtiden. Det var mer positivt enn negativt, sier Marseille-vingen.