Joshua King (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Joshua King (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Joshua King scoret sitt første Preston-mål

Og hadde målgivende ett minutt etter at han kom på banen mot Stockport.

Stockport - Preston 0-5

Preston/Bergen (TV 2 Sporten): Manchester United-utlånte Joshua King fikk både målgivende og sitt første mål da Preston knuste Stockport 5-0 i ligacupen onsdag.

King kom inn på stillingen 3-0 til Preston, 20 minutter før slutt. Ett minutt senere sto det 4-0, etter et fantastisk raid og målgivende fra King.

Og det norske stortalentet fikk også sin første nettkjenning. Etter 89 minutter fastsatte unggutten sluttresultatet til 5-0 for Preston.

- Det var veldig gøy å få mitt første mål på A-lagsnivå. Og jeg håper det kommer mange flere, sier King til TV 2 Sporten.

- Når Ferguson sier at det er lurt, da hører jeg på ham
Han forklarer at han ble tatt litt på senga av overgangen til Championship-klubben, men at Sir Alex Ferguson lett overbevist ham.

- Overgangen kom nesten som et sjokk på meg, men når Ferguson sier at det er lurt, da hører jeg på ham, sier King, som i første omgang er lånt ut til Preston i tre måneder.

- Hva håper du å få til denne sesongen?

- Jeg håper at jeg får trent godt, og at jeg får noen fine prestasjoner med Preston. Jeg har også et håp om å få spille A-lagsfotball med United. Jeg må bare trene hardt og stå på, sier den lovende angriperen.

- Han er lynrask
Sir Alex Fergusons sønn Darren er manager for Preston. Han har latt seg imponere.

- Han er lynrask, og det er noe klubben vår trenger sårt. Han blir her i tre månder, og så er vi usikker på om vi får beholde ham etter det, sier Darren Ferguson til TV 2 Sporten.

Callum Davidson, Matthew James og Paul Hayes (2) scoret de fire første målene for Preston.