Andy Schleck (Foto: Lionel Bonaventure/Ap)
Andy Schleck (Foto: Lionel Bonaventure/Ap)

Schleck: - Contador blir ikke bedre neste år

Andy Schleck tror på tettere dueller i neste Tour de France.

- Jeg så til og med noen flagg fra Luxemburg, så det er mange folk her. Jeg stiller selvfølgelig opp på et sånt arrangement til en så god sak. Dette er gøy, sier Andy Schleck til TV 2 Sporten.

Mange sykkelstjerner syklet tirsdag kveld for Kreftforeningen i Oslo Grand Prix. Rittets kanskje største stjerne - Andy Schleck - tapte for Alberto Contador i årets Tour de France. Til neste år skal Schleck sykle for et nytt lag, mens Contador valgte Schlecks gamle lag, Team Saxo Bank og Bjarne Riis.

- Jeg er glad for at Bjarne fikk med Contador. Det er ikke noe problem for meg, han må jo sikre sitt eget lag og det er bra han fikk en så god rytter, sier Schleck om byttet.

Tror ikke Contador blir bedre
Men han tror ikke Contador vil tjene på byttet av lag.

- Jeg tror ikke han vil bli bedre, smiler Schleck.

For mannen som kom på andreplass i årets Tour de France sammenlagt er revansjesugen.

- Jeg tror duellen mellom meg og Contador vil bli bedre. Jeg er klar for å trene bedre. Jeg skal slå han i den neste touren, sier Schleck.

Lei av lagspørsmål
Det er ennå ikke klart hvilket lag Schleck skal sykle for. Et alternativ er å starte et nytt lag basert i Luxemburg - et annet er å velge Radioshack etter Lance Armstrong.

- Det eneste jeg kan si er at det går bra. Så får dere vite når det er noe nytt tidsnok. Alle spør meg om det, så jeg begynner å bli rimelig lei, sier han.