Steven Gerrard (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Steven Gerrard (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

Gerrard ville ha buet på England-spillerne

- For øyeblikket er jeg hatet som spiller, og det er jeg sikker på at de andre gutta også er, sier Steven Gerrard før landskampen mot Ungarn.

Det blir ventet en massiv pipekonsert mot England-spillerne når de møter Ungarn til treningskamp onsdag. Steven Gerrard innrømmer at han selv hadde buet om han hadde dratt på kampen som fan, i stedet for som spiller.

- Ja, det ville jeg sannsynligvis, sier Liverpool-stjernen.

Se innrømmelsen i videovinduet over!

- Vil bli piping
Gerrard forventer også at det vil bli pipekonsert.

- En blandet reaksjon. Jeg er sikker på at det vil bli piping i morgen kveld. Det må vi takle, vi må være menn. Vi fortjener det. Vi sviktet dem i sommer, så vi må komme oss videre og vise at vi er et godt lag, og at samholdet er godt. Vi er desperate etter å gjøre dem glade i fremtiden, sier Gerrard.

TV 2 PLAY: «For øyeblikket er jeg hatet som spiller» - Se lengre intervju med Steven Gerrard

- Jeg er hatet
Han er imidlertid sikker på at England kan komme tilbake på rett spor etter VM-fadesen.

- Det gjør jeg definitivt. Jeg har stor tro på manageren, og det har jeg sagt hele tiden. Jeg mener det ville vært veldig dumt, og naivt, å ikke ha tillit til ham videre. Han er en fantastisk manager, og du kan ikke bare legge all skylden på manageren i slike situasjoner. Spillerne går ut og krysser den hvite linjen for å prestere. Vi må dele på skylden mellom trenerstaben og spillerne, sier Gerrard.

- Føler du et ekstra ansvar?

- Selsagt. Hver gang jeg har spilt for England har det alltid vært med et stort ansvar, og det er enda større når jeg er kaptein i Rios fravær. For øyeblikket er jeg hatet som spiller, og det er jeg sikker på at de andre gutta også er. Vi ønsker å sakte, men sikkert, bygge opp troen og selvtillit til fansen. Situasjonen er ikke bra for øyeblikket, sier Gerrard.