Jan_Erik
Jan_Erik

Nedtellingen er i gang: I kveld er det Broom-premiere

...og du kan få en liten sniktitt i kulissene - nå!

Akkurat nå er det lettere kaotisk i Broom Live-studioet. Lyd og lys rigges, de siste justeringene på sceneriggen gjøres - og midt oppi dette løper en som alltid like entusiastisk Jan Erik Larssen.

- Jeg gleder meg stort! Det føles som en evighet siden vi var på lufta med Broom Live før jul i fjor. Dette har jeg sett fram til lenge, sier Jan Erik.

Gir alt

- Hva skal du gjøre fram til sendestart kl. 20: 00?

- Nå skal jeg veldig snart spise middag. Så finpusser jeg enda litt mer på manuset mitt. Det skjer jo hele tiden ting fram mot sending som gjør at det må justeres litt, forteller Jan Erik og legger til:

- Like før sending sitter jeg gjerne litt for meg selv og bare konsentrerer meg helt og fullt om det som skal skje. Og når kameraet er på, er det bare å gi alt!

Gjester på to og fire

Blant gjestene i kveldens sending er politiker-duoen Kristin Halvorsen og Siv Jensen. Norwegian-styrmann Harald Martin Brattbakk (ja det er den Harald Martin Brattbakk!) kommer og forteller om sin fly-lidenskap - og blant gjestene på fire hjul er superbilen Mercedes SLS, en klassisk (og heftig) Ford Escort, Audi A1 og nye Opel Meriva.

Broom Live går på lufta på TV 2 kl. 20: 00. Dette må du ikke gå glipp av:
PS: Vil du se en liten videosnutt av hvordan det ser ut i Broom-studioet noen timer før sending? Da gir Jan Erik deg en sniktitt på facebook-siden vår - klikk her.

Vil du bli tilhenger av Broom på Facebook? Da trykker du her.