Sætra (Foto: TV 2/)
Sætra (Foto: TV 2/)
Daniel Nannskog jakter sin 100. scoring for Stabæk. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Daniel Nannskog jakter sin 100. scoring for Stabæk. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
Lars Stubhaug 2
Lars Stubhaug 2
Jan Jönsson er uten Tippeliga seier i Stavanger. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Jan Jönsson er uten Tippeliga seier i Stavanger. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Godset gjorde vondt verre for Stabæk

Men til tross for nytt tap tror Jan Jönsson at han får fortsette som Stabæk-trener ut sesongen.

Stabæk - Strømsgodset 1-2

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Telenor Arena/Bergen (TV 2 Sporten): Godsets unge mannskap gjorde vondt verre for et Stabæk i sterk motgang da de vant 2-1 i Telenor Arena søndag. Og som ikke det var nok måtte også Daniel Nannskog forlate banen med en skade på stillingen 0-0. Da hadde Godsets keeperdebutant Lars Stubhaug leverte to glimrende redninger på avslutninger fra svensken.

Med tre poeng klatret Godset opp på en foreløpig fjerdeplass på tabellen, mens Stabæk er nummer elleve - kun fire poeng foran Hønefoss på kvalikplassen.

Se kampreferat i videovinduet over!

Jönsson regner med å fortsette
Stabæk-trener Jan Jönsson er forberedt på ny kritkk, ettersom den Roseborg-klare treneren er i avgang og Stabæk sliter såpass tungt som de gjør.

- Det kommer spørsmål når det ikke blir resultater, men jeg håper vi har lagt det bak oss, og at vi har en strategi på hva vi vil gjøre og at vi er samlet, sier han.

- Er du sikker på at du får fullføre tiden i Stabæk?

- Ja, det finnes en strategi og den har vært klar og tydelig fra Stabæk-ledelsen og spillerne, sier Jönsson.

TV 2 PLAY: Se intervju med Jönsson

Stubhaug storspilte
Etter sju minutter viste Tippeliga-debutant Lars Stubhaug seg frem for alvor for første gang.

Daniel Nannskog kom alene mot Godset-keeperen, men ringreven klarte ikke å overliste debutanten, som reddet Nannskogs avslutning med en strålende benparade.

Og etter 28 minutter viste han seg frem igjen da Nannskog fyrte av et knallhardt skudd fra distanse, som Stubhaug fikk slått ut til corner.

Samtidig med at han fyrte av pådro Nannskog seg en strekk, og noen minutter etter måtte han gå av banen til fordel Jan Banan Tømmernes.

Ledelse etter corner
Etter 34 minutter tok Strømsgodset-ledelsen etter en Storflor-corner. Lars Sætra raget høyest i duell med Bjarni Ólafur Eiríksson, men det var vanskelig å se om det var Sætras hode eller Eiríkssons bakhode som var sist på ballen.

Keita doblet
Sju minutter ut i andre omgang doblet Muhamed Keita ledelsen for Godset. Keita spilte vegg med Ola Kamara, før han på satte ballen i mål alene med keeper.

Minuttet før full tid reduserte Stabæk. Mikkel Diskerud forsøkte å runde Lars Stubhaug, som slo ballen ut i feltet. Der kom Nannskog-erstatter Jan Banan Tømmernes og satte ballen i det tomme målet.

Lagoppstillinger:
Stabæk (4-4-2):
Jon Knudsen - Vegar Eggen Hedenstad, Jon Inge Høiland, Bjarni Ólafur Eiríksson, Tom Stenvoll - Mikkel Diskerud, Henning Hauger, Pontus Farnerud, Jørgen Skjelvik - Veigar Páll Gunnarsson, Daniel Nannskog.

Strømgodset (4-3-3): Lars Staubhaug - Krister Aunan, Lars Sætra, Glenn Andersen, Lars-Christopher Vilsvik - Alfred Sankoh, André Hanssen, Fredrik Nordkvelle - Øyvind Storflor, Ola Kamara, Muhamed Keita.