Peter Crouch Aaron Hughes (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Peter Crouch Aaron Hughes (Foto: IAN KINGTON/AFP)
I BARCA TRØYE: Pepe Reina, Gerard Pique og Carles Puyol tvang på Cesc Fabregas en Barcelona trøye. (Foto: ANDREA COMAS/Reuters)
I BARCA TRØYE: Pepe Reina, Gerard Pique og Carles Puyol tvang på Cesc Fabregas en Barcelona trøye. (Foto: ANDREA COMAS/Reuters)
 Philippe Mexes (Foto: SAMUEL KUBANI/Afp)
Philippe Mexes (Foto: SAMUEL KUBANI/Afp)

Her er søndagens Premier League-rykter

Returnerer Peter Crouch til Anfield? Blir Mesut Özil arvtageren til Paul Scholes? Les søndagens Premier League-rykter.

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenal er interessert i Manchester Citys Shaun Wright-Phillips. City har gitt Wright-Phillips beskjed om at han får lov til å forlate klubben. Wright-Phillips er sønn av den tidligere Arsenal-legenden Ian Wright. Rykter fra Italia vil ha det til at Arsenal ønsker Juventus-midtstopper Giorgio Chiellini og Bologna-keeper Emiliano Viviano. Werder Bremen-sjef Thomas Schaaf føler seg trygg på at Per Mertesacker blir i klubben.

Aston Villa
Om James Milners overgang til Manchester City går i orden er Celtics Aiden McGeady på ny aktuell. Nicky Shorey har bestått den medisinske testen i West Bromwich.

Birmingham
Alex McLeish hevder det er løgn at han ønsker William Gallas. Birmingham går for en italiensk dobbel: Mauro Camoranesi og Fabio Grosso er ønsket på St. Andrews.

Blackburn
Blackburn-keeper Paul Robinson har valgt å si nei til videre landslagsspill. På transfermarkedet er det lite nytt å melde.

Blackpool
Blackpool jakter på Anorthosis-spilleren Giorgos Tofas. Blackpool må punge ut rundt 2,4 millioner kroner for Tofas. Midtbanespilleren har tidligere vært på prøvespill i Manchester City og Fulham. Robert Koren bestemmer seg snart for hvor han skal spille kommende sesong. Blackpool er blant beilerne.

Bolton
Fabrice Muamba har skrevet under på en fireårskontrakt med Bolton. Ellers er det lite som skjer i nord-England.

Chelsea
Real Madrid-manager José Mourinho avviser at han vil ha Chelsea-back Ashley Cole.

Everton
Gladmelding til Everton-fansen: Mikel Arteta blir i klubben. Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt som binder ham til Everton i fem nye år.

Fulham
Ingen transfernyheter fra Craven Cottage denne søndagen. Kanskje det er like greit å beholde spillerstallen slik den er nå. Det holdt i alle fall til 5-1-seier mot Werder Bremen.

Liverpool
Liverpool ønsker å hente tilbake Peter Crouch. Anfield-klubben vil legge 95 millioner kroner på bordet for spissen, melder Daily Mail. Tottenham-manager Harry Redknapp må ha penger inn for å finansiere eventuelle kjøp av Luis Fabiano, Ashley Young, Klaas Jan Huntelaar eller Craig Bellamy. Shaun Wright-Phillips er koblet til Liverpool. Kantspilleren får forlate City, og Roy Hodgson skal være interessert i 28-åringen. Arsenal vil også ha Wright-Phillips.

Man. City
Roberto Mancini ønsker å trimme stallen. Det kan bety slutten for Nedum Onuoha, Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillips og Craig Bellamy. Balotelli-sagaen vil være over før torsdag, sier Mancini.

Man. United
Sir Alex Ferguson satt på tribunen da Werder Bremen tapte 1-5 for Fulham. Der finsiktet han Werder Bremen-stjernen Mesut Özil. Ferguson gikk glipp av Uniteds årlige åpne treningsøkt, noe som blir sett på som et sikkert tegn på at Ferguson virkelig vil ha Özil til Manchester. Werder-sjef Thomas Schaaf føler seg trygg på at Özil blir i klubben. En som definitivt blir i Manchester United er Darren Fletcher. Skotten sier at han ønsker å spille for United resten av karrieren.

Newcastle
Newcastle-manager Chris Hughton innrømmer at han svært gjerne ser teknikkeren Hatem Ben Arfa på St. James Park.

Stoke
Stoke kan trolig se langt etter Kevin Prince Boatengs signatur. Boateng er på vei til Genoa. Eller West Ham.

Sunderland
Sunderland er fortsatt interessert i Joe Hart, men Steve Bruce må vente til Roberto Mancini bestemmer seg for hvem som blir førstekeeper i City.

Tottenham
Harry Redknapp er forberedt på å selge Peter Crouch til Liverpool. Redknapp er frustrert etter en rolig periode på overgangsmarkedet. Han må selge før han får kjøpe, noe som kan tyde på at Crouch er på vei bort.

West Bromwich
Nicky Shorey har bestått den medisinske testen i West Bromwich. Keeper Scott Carson ønsker keeperkollega Boaz Myhill velkommen til The Hawthorns.

West Ham
Parma vil ha Alessandro Diamanti. Ellers er det stille rundt West Ham.

Wigan
Tom Cleverleys overgang til Wigan ser ut til å gå i vasken. Sir Alex Ferguson vil beholde Cleverley på grunn av de store skadeproblemene i United.

Wolverhampton
Mick McCarthy innrømmer at Michael Mancienne fort kan bli for dyr for klubben.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).