I BARCA TRØYE: Pepe Reina, Gerard Pique og Carles Puyol tvang på Cesc Fabregas en Barcelona trøye. (Foto: ANDREA COMAS/Reuters)
I BARCA TRØYE: Pepe Reina, Gerard Pique og Carles Puyol tvang på Cesc Fabregas en Barcelona trøye. (Foto: ANDREA COMAS/Reuters)
 Philippe Mexes (Foto: SAMUEL KUBANI/Afp)
Philippe Mexes (Foto: SAMUEL KUBANI/Afp)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Forsvinner José Reina til Arsenal? Blir James Milner klar for Manchester City? Les lørdagens Premier League-rykter.

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenal er i ferd med å gjøre et sjokkraid for Liverpool-keeper José Reina. London-klubben er villig til å bla opp 220 millioner kroner for keeperen, skriver The Sun. Er dette sommerens mest useriøse rykte? Cesc Fabregas sier at han ble i Arsenal bare fordi manager Arsene Wenger presset ham til å bli. Fenerbahce vil tilby William Gallas kontrakt. Gallas forlot Arsenal som Bosman-spiller denne sommeren.

Aston Villa
James Milners overgang til Manchester City blir trolig gjennomført i løpet av helgen. Stephen Ireland er forsatt et hett navn dersom en byttehandel skulle finne sted. Nigel Reo-Coker er i Blackburns søkelys. Nicky Shorey er høyaktuell for en overgang til West Bromwich.

Birmingham
Mauro Camoranesi flyr til Birmingham på mandag for å diskutere sin personlige kontrakt. Det er ventet at Camoranesi skriver under på en toårsavtale. Birmingham kjemper med West Bromwich om å sikre seg AZ Alkmaar-spissen Moussa Dembele. Celtic er interessert i James McFadden. Den skotske storklubben regner med at Aiden McGeady forsvinner fra klubben, og ser på McFadden som en fullverdig erstatter.

Blackburn
Blackburn og Manchester United er enige om en leieavtale som bringer Mame Biram Diuof til Ewood Park. Allardyce forbereder også et bud på Aston Villas Nigel Reo-Coker.

Blackpool
Bolton har avslått Blackpools siste bud for den allsidige spilleren Chris Basham. Blackpool kaster seg inn i kampen om Manchester United-forsvareren Craig Cathcarts signatur.

Bolton
Bolton har avslått Blackpools siste bud for den allsidige spilleren Chris Basham.

Chelsea
Carlo Ancelotti avviser at venstreback Ashley Cole er på vei bort. Italieneren sier også at klubben ikke har tenkt å hente den portugisiske backen Fábio Coentrão til London. Kaka var på vei til Chelsea, men kneskaden satte en stopper for overgangen.

Everton
David Moyes frykter at Mikel Arteta og Steven Pienaar forlater klubben dersom klubben ikke velger å tilby dem høyere lønn.

Fulham
Ingen transfernyheter fra Craven Cottage denne lørdagen.

Liverpool
Roy Hodgson nærmer seg stadig underskriften til danske Christian Poulsen. Agenten til dansken sier at en overgang er nært forestående. Liverpool Echo skriver at Roy Hodgson svært gjerne vil hente en ny spiss til klubben. Rykter i Italia vil ha det til at Genoa vil annonsere signeringen av Emiliano Insua i dag. Hodgson sier at han ønsker å forlenge Jamie Carraghers kontrakt. Den nye Liverpool-manageren innrømmer også at han er skuffet over at han ikke klarte å hente Sami Hyypia tilbake til klubben i sommer. Hyypia var tiltenkt en rolle i trenerteamet.

Man. City
James Milners overgang fra Aston Villa til Manchester City blir trolig gjennomført denne helgen. Santos har kommet med et siste tilbud for Robinho.

Man. United
Mame Biram Diouf er klar for Blackburn. Sir Alex Ferguson sier at han ikke har noen planer om å hente inn flere spisser i dette overgangsvinduet. Berbatov, Rooney, Owen, Macheda og Hernandez får holde, sier skotten. En gladmelding til BBC: Ferguson vurderer å oppheve boikotten av det britiske kringkastingsselskapet.

Newcastle
Newcastle leder fortsatt kampen om teknikkeren Hatem Ben Arfa.

Stoke
Stoke City vil prøve å selge Tuncay Sanli til Blackburn for å finansiere kjøpet av Loic Remy. Pulis intensiverer også jakten på West Ham-spissen Carlton Cole. 114 millioner kroner skal Pulis være villig til å betale for den tidligere Chelsea-spissen.

Sunderland
Sunderland er i ferd med å hente John Mensah tilbake på lån. Mensah ble lånt ut til Sunderland fra Lyon i fjor, og nå tyder mye på at det samme skjer i år igjen.

Tottenham
Harry Redknapp sier at salg fort kan bli aktuelt dersom Aston Villa selger James Milner til Manchester City. Aston Villa har tidligere vist interesse for Robbie Keane, Jermaine Jenas og David Bentley.

West Bromwich
Nicky Shorey er høyaktuell for en overgang til West Bromwich. Backen skal ifølge Martin O'Neill gjennomføre den medisinske testen i dag. Somen Tchoyi er også ønsket på The Hawthorns.

West Ham
Det er lite å melde fra Boleyn Ground lørdag formiddag. London-klubben jakter fortsatt på Ajax-spissen Miralem Sulejmani.

Wigan
Wigan skal etter rapportene jakte på Stoke Citys tyrker Tuncay Sanli. Samtidig er den ivorianske angrepsspilleren Olivier Kapo offisielt ferdig i Wigan.

Wolverhampton
Mick McCarthy sier at dersom Andy Keogh forlater klubben så vil Wolves se etter en ny spiss..

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).