ARSENAL FANSENS MARERITT: Barcelona setter av 400 millioner kroner for å få Cesc Fabregas i Barcelona drakt på permanent basis. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
ARSENAL FANSENS MARERITT: Barcelona setter av 400 millioner kroner for å få Cesc Fabregas i Barcelona drakt på permanent basis. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Arsenal-fansen: - Barca har oppført seg idiotisk

Arsenal-fansen reagerer kraftig på Barcelonas oppførsel i overgangssagaen rundt Cesc Fabregras.

- De har kjørt en mediepropaganda uten like. Barcelona har fått blant annet alle spillerne til å gå til media og si at de ønsker seg Cesc som lagkamerat. Det blir for dumt.

Arsenals stjernespiller Cesc Fabregas har gjennom hele sommeren blitt koblet til gamleklubben Barcelona.

LES OGSÅ: Fabregas: - Jeg blir i Arsenal

Men fredag kom bekreftelsen Arsenal-fansen har ventet på. Fabregas blir værende på Emirates - i hvert fall i ytterligere én sesong.

- Fabregas er en ung spansk gutt som kom til Arsenal som 15-åring, og som Wenger og Arsenal har gjort til en verdensklassespiller. Men vi supportere har hele tiden vært klar over at han en dag vil hjem. Han er spansk, og vil flytte hjem til sitt hjemland en gang uansett, poengterer leder i Arsenal Norway, Bjørn Furuheim, overfor TV 2 Sporten.

- Har oppført seg idiotisk
Men Arsenal-fansen liker svært dårlig måten Barcelona har forsøkt å friste til seg Fabregas i sommer.

- De har tydeligvis glemt at Fabregas signerte en ny femårskontrakt med Arsenal for ikke lenge siden. Barcelona har ikke fulgt kodene i den såkalte «Gentlemen's agreement». De tror de kan knipse og få hvem de vil, sier en engasjert Furuheim.

Han fortsetter sitt verbale angrep på den spanske storklubben:

- De har kjørt en mediepropaganda uten like. Barcelona har fått blant annet alle spillerne til å gå til media og si at de ønsker seg Cesc som lagkamerat. Det blir for dumt, sier supporterlederen.

- Og seansen der flere lagkamerater tvang på en motvillig Fabregas en Barca-drakt, var bare idiotisk. Barcelona har oppført seg svært skuffende, sier han.

PÅ VEI TIL BARCA: Cesc Fabregas kan bli lagkamerat med Lionel
  Messi i Barcelona neste sesong. (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
PÅ VEI TIL BARCA: Cesc Fabregas kan bli lagkamerat med Lionel Messi i Barcelona neste sesong. (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

- Har ikke råd til Cesc
Furuheim tviler også på at Barcelona har råd til å betale overgangssummen for Fabregas.

- Hvor skal Barcelona få pengene til å kjøpe Fabregas fra? Jeg leser at de sliter med stort underskudd og gjeld. De må vel ta opp et nytt lån igjen da, for å ha råd til å kjøpe ham.

- Hvor lenge tror Fabregas blir værende i Arsenal?

- Han blir nok i hvert fall ett eller to år til. Alt tyder på det. Noe annet ville vært merkelig, siden han har sagt at han vil bli værende, konkluderer han.

Cesc Fabregas
  (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)
Cesc Fabregas (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)