Hamburger SV's Piotr Trochowski (R) celebrates his goal with his team mate Mladen Petric  (Foto: THOMAS BOHLEN/REUTERS)
Hamburger SV's Piotr Trochowski (R) celebrates his goal with his team mate Mladen Petric (Foto: THOMAS BOHLEN/REUTERS)
 Per Mertesacker (Foto: FRANCK FIFE/Afp)
Per Mertesacker (Foto: FRANCK FIFE/Afp)
 Per Mertesacke (Foto: Martin Meissner/Ap)
Per Mertesacke (Foto: Martin Meissner/Ap)
 Per Mertesacker (Foto: RODRIGO ARANGUA/Afp)
Per Mertesacker (Foto: RODRIGO ARANGUA/Afp)

Her er torsdagens Premier League-rykter

Manchester United kobles til tysk landslagsspiller - og det er ikke Mesut Özil. Zenit St. Petersburg vil by 200 millioner kroner for Yuri Zhirkov, og Stoke vil ha Kevin-Prince Boateng.

Kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august er for lengst i gang.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsene Wenger vil ha Mikel Arteta som erstatter for Cesc Fabregas dersom Arsenal-kapteinen forsvinner til Barcelona. Fabregas var tilbake på Arsenal-trening torsdag formiddag. Wenger er også klar til å legge inn et betydelig bud på Manchester City-keeper Joe Hart. Hvis Hart-overgangen går i vasken er Cagliari-keeperen Federico Marchetti nestemann på listen. Emir Spahic prises ut av markedet av Montpellier. Den franske klubben vil ha vanvittige 219 millioner kroner for forsvarsspilleren.

Aston Villa
Manchester City er villig til å la flere spillere gå til Aston Villa dersom James Milner kommer motsatt vei. Stephen Ireland, Nedum Onuoha, Michael Johnson, Roque Santa Cruz og Craig Bellamy har vært nevnt som mulige kandidater.

Birmingham
AZ Alkmaar-spissen Moussa Dembele har avslørt at flere klubber er interessert i ham. Birmingham er det mest konkrete alternativet, sier Dembele.

Blackburn
Blackburn ønsker Mame Biram Diouf på lån. Det sier Sam Allardyce til TV 2 Sporten.

Blackpool
Blackpool-manager Ian Holloway gjør seg klar til å legge inn et bud på 14 millioner kroner for Stoke-spissen James Beattie.

Bolton
Ivan Klasnic er på plass. Nå kaster Bolton seg inn i kampen om Oldham-spissen Tom Eaves.

Chelsea
Chelsea vurderer å selge Yury Zhirkov til Zenit. Den russiske klubben er villig til å by 200 millioner kroner for Zhirkov. Carlo Ancelotti vurderer å hente Dario Srna fra Sjaktar Donetsk. Ramires er så godt som klar for London-klubben. Benfica og Chelsea har blitt enige om overgangssum for den 23 år gamle brasilianeren. Chelsea er også interessert i Porto-backen Jorge Fucile.

TIL CITY? Brasil og Benficas Ramires. (Foto: PEDRO UGARTE/Afp)
TIL CITY? Brasil og Benficas Ramires. (Foto: PEDRO UGARTE/Afp)

Everton
Donovan-sagaen ser ikke ut til å ta slutt med det første. Nå er amerikaneren aktuell igjen. Donovan kan komme, slik som i forrige sesong, på lån. David Moyes er sikker på at Donovan ønsker å komme til Everton, og hevder at det kun er spørsmål om økonomi som setter kjepper i hjulene for overgangen.

Fulham
Fulhams nye manager Mark Hughes er fortsatt interessert i Aston Villa-spilleren Luke Young. Hughes sin interesse for Steve Sidwell har visstnok kjølnet.

Liverpool
Roy Hodgson bekrefter at han er i ferd med å hente Christian Poulsen til klubben. Middlesbrough-keeper Brad Jones er høyaktuell for de røde. Dersom Javier Mascherano selges til Inter er Mathieu Flamini høyt oppe på listen over mulige erstattere. Malaga har kontaktet Liverpool med tanke på en overgang for Dani Pacheco. Det blir neppe noe av så lenge Liverpool er såpass tynt besatt på spissplass.

Man. City
Mario Balotellis lønnskrav har skremt City. Inter-spissen krever 1,7 millioner kroner i uken. Dersom ikke Balotelli-avtalen går i boks vil City hente Atletico Madrid-spissen Diego Forlan. Det melder den spanske avisen Mundo Deportivo.

Mario Balotelli (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)
Mario Balotelli (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)

Man. United
Manchester United fortsetter jakten på Mesut Özil. De røde djevlene ønsker Özils landsmann Piotr Trochowski dersom Özil-overgangen ikke blir noe av. Danny Welbeck er klar for Sunderland. Spissen blir lånt ut i én sesong. Også midtbanespiller Tom Cleverley kan forsvinne på lån i løpet av uken. Sunderland og Bolton er nevnt som de heteste kandidatene i den kampen. Agenten til Anders Lindegaard sier at flere klubber, også utenfor Norge og Danmark, snuser på Aalesund-keeperen.

Newcastle
Hatem Ben Arfas fremtid i Marseille blir avklart i løpet av kommende uke. Bayern Munich vil ha rundt sju millioner kroner for spissen Deniz Yilmaz. Den tyrkiske spilleren er også ønsket av Stoke City og Blackburn Rovers.

Stoke
Tony Pulis kaster seg inn i kampen om den franske spissen Loic Remys signatur. Remy setter kursen mot Stoke i dag. Han skal forhandle om sine personlige betingelser. Liverpool og West Ham skal etter sigende også snuse på Remy. Pulis forbereder også et bud på 38 millioner kroner for Portsmouths midtbanespiller Kevin-Prince Boateng.

Sunderland
Sunderland-manager Steve Bruce sier han har kontaktet Manchester City med tanke på en utlånsavtale for keeper Joe Hart. Keeper Martin Fulop har signert en toårskontrakt med Ipswich.

Tottenham
Ifølge The Sun skal Harry Redknapp være villig til å betale 76 millioner kroner for Craig Bellamy. Tottenham lar John Bostock gå på lån til Hull ut sesongen. Queens Park Rangers har sikret seg Adel Taarabt. Taarabt har skrevet under på en treårskontrakt med Championship-klubben. Tottenham leder kampen om Serdar Tascis underskrift. Arsenal er også koblet til Stuttgart-spilleren.

West Bromwich
Blackburn Rovers er villig til å la Jason Roberts gå fra klubben. Roberts’ fremtid i klubben er uviss. Spissen var ikke engang i troppen da Rovers vant mot Sydney på lørdag. West Bromwich står først i køen blant beilerne.

West Ham
West Ham-manager Avram Grant vurderer å hente Hapoel Tel Avivs playmaker Gil Vermuth til klubben. London-klubben ser ut til å sluttføre låneavtalen med Ajax-spissen Miralem Sulejmani.

Wigan
Midtbanespilleren Jason Koumas lånes ut til Cardiff City ut sesongen.

Wolverhampton
Sam Vokes forsvinner på lån til Bristol City ut sesongen. Vokes vil spille førstelagsfotball, noe som han trolig ikke hadde fått i Wolves.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).