DJSolli
DJSolli

Se DJ Jan Gunnar Solli spille i Vegas

Brann-stjernen brukte fotballpausen til spille på milliardnattklubber i Las Vegas.

Bergen (TV 2 Sporten): Brannspiller Jan Gunnar Solli har blomstret etter at Rune Skarsfjord overtok som trener. Nå snakker formspilleren ut om sommerens store opplevelse – da han var diskjockey på luksushoteller i Las Vegas.

– Det hele begynte egentlig da vi dro på Las Vegas-tur med Brann-laget i slutten av november. Jeg kom i kontakt med en rekke nattklubbeiere som jeg etter hvert startet å sende sanger til. Etter hvert ba de om mer og mer, og tilbakemeldingene var at de likte det. Plutselig booket inn på to spillejobber der nede to veldig store klubber med veldig godt rykte, sier Jan Gunnar Solli.

Den siste klubben vi spilte på ligger i et hotell som koster 2,8 milliarder dollar. Så det er litt sinnssykt.

I sommerpausen tok formspilleren turen tilbake til spillbyen hvor han realiserte en stor drøm.

– Jeg hadde med meg Ingrid Berg Mehus på fiolin og vi gjorde to spillejobber hvor vi virkelig fikk det til å svinge. Den siste klubben vi spilte på ligger i et hotell som koster 2,8 milliarder dollar. Så det er litt sinnssykt. Det var en opplevelse utenom det vanlige. Tilbakemeldingene vi fikk var at de var «superhappye», sier han.

Jan Gunnar Solli (Foto: TV 2/)
Jan Gunnar Solli (Foto: TV 2/)

– Prioriterer annerledes
Nylig gikk landslagsspilleren ut i flere norske medier og tok et oppgjør med ryktene om at han var en «natterangler».

– Det blir feil å fremstille meg som det. ”Natterangler” er et negativt ladet ord folk forbinder med å være på byen, benytte alkohol og ligge å spy i gatene. Å være ute når det passer seg og underholde folk med å spille litt musikk, det kan jeg derimot gjerne forbindes med.

– Noen har familie, barn og er gift. Jeg er 29 år, singel og har valgt å prioritere litt annerledes. Jeg går ikke på byen, drikker meg full, står ute til sene nattetimer og spiller musikk. Jeg spiller musikk og lager god stemning. Det er to vidt forskjellige ting. Det er ikke feil å være musikkinteressert, er det? spør han retorisk.

Få en smakebit på musikken til Jan Gunnar Solli her:

Mash Up 1

Mash Up 2

Usikker fremtid
Mange spørsmål svirrer også rundt lysluggens egen fremtid. Bosman-spilleren virker ikke å stresse tross en uavklart Brann-situasjon.

– Jeg har kontrakt med Brann ut sesongen og har egentlig ikke snakket så mye med klubben om situasjonen. Siden vi fikk en så skjev start på sesongen fant jeg det best å kun ha fokus på fotballen, noe som i dag viser seg å ha gitt resultat. Vi har ikke tapt på seks kamper, men må fortsatt ikke tro at vi er helt ute av gjørma, sier fotballspilleren som har fått seg et navn i jet-set-byen Las Vegas.

– Vi fikk beskjed av klubbeierne om at de ønsket å ha oss tilbake etter fotballsesongen. Da blir det garantert en ny tur, sier diskjockeyen.