Eggen
Eggen

Eggen takker Hamrén

Nils Arne Eggen sendte en hilsen til Erik Hamrén og skrøt av det defensive fundamentet svensken har bygget opp i Rosenborg, etter suksessen mot AIK.

RBK - AIK 3-0 (4-0 sammenlagt)

Lerkendal Stadion / Bergen (TV 2 Sporten): Etter å ha sluppet jubelen løs i RBK-garderoben etter den overbevisende 3-0-seieren over AIK, var det en strålende opplagt Nils Arne Eggen som møtte pressen onsdag kveld.

Eggen var ikke helt fornøyd med hvordan Rosenborg fremsto før pause, men koste seg på benken i andre omgang da RBK sprudlet offensivt.

- Avgjort på 1-0
Han mener Rosenborg mørnet AIKs midtbane og at kampen i realiteten ble avgjort med Pricas 1-0-scoring.

- Når du skal inn i Europa så skal du spille godt. Da vi fikk 1-0 her og vi hadde 1-0 fra bortekampen, så er det litt langt frem for AIK. Da så du at de ble rimelig slitne i midtbaneleddet og da overtok vi. Men det har også med våre bevegelser å gjøre, analyserer Eggen overfor TV 2 Sporten.

Takker Hamrén
- Er Rosenborg god nok for mesterligaen per i dag?

- Vi aner konturene. Men nå er det playoff først og det er 14 dager frem i tid. Og det er alltid sånn at lag som øver seg, de gjør det samme og kommer opp på et stadig høyere nivå. Det var jo Erik Hamrén som la grunnlaget og vi har bare jobbet videre med det offensive i forhold til den defensive tryggheten. Og se da, dere som maser om at vi spiller «Hawaii». Det er bare å justere Anthony (Annan) 20 meter tilbake og så er det gjort det. Det å forsvare seg er ofte det letteste i fotball vet du, smiler Eggen.

Se intervju med Eggen i vinduet øverst.