Broom live
Broom live

I kveld er Jan Erik tilbake på TV

Nå starter den nye Broom-sesongen på TV 2.

- Dette har jeg gledet meg til i hele sommer! I kveld starter vi med en "best of"-sending med høydepunktene fra høstesongen i fjor. Så er det rykende ferske innslag og masse moro på direkten i Broom Live fra neste tirsdag av, forteller Jan Erik Larssen.

Den entusiastiske programlederen har laget en rekke nye innslag til sesongen. Og studiosettingen i Broom er kommet for å bli:

Mange høydepunkter

- Ja, vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger på det. Jeg startet TV-karrieren som programleder på direkten, så for meg er det ekstra moro å gå live. Det er ingen sikkerhetsnett, ingen backup - det som skjer, det skjer. Og det er akkurat slik jeg vil ha det, sier Jan Erik.

- Hva får vi se i kveld?

- Mye! Det blir en gjensyn med både gjester og biler fra i fjor høst. Blant annet får vi møte Petter og Henning Solberg - inne i Petters fantastiske lastebobil. Vi får møte mannen som samler på minibiler og prøvekjøre litt også.

- Det blir gjensyn med Bugatti Veyron fra Monaco - og så får du se hvor fort det er mulig å demontere en Citroën 2CV - på direkten i studio. Bare for å nevne noe!

Så sett deg i godstolen og få med deg alt. På TV2 kl. 20:00 i kveld.

Gikk du glipp av noen Broom-episoder i fjor? Her er alle høydepunktene