Brede Hangeland (Foto: TV 2)
Brede Hangeland (Foto: TV 2)

Hangeland: - Jeg tror ikke Hughes ble altfor imponert

Brede Hangeland og co tapte 0-1 mot Portsmouth med Mark Hughes som tilskuer på tribunen.

Portsmouth - Fulham 1-0

Brede Hangeland spilte hele kampen da Fulham tapte 0-1 for Portsmouth på Fratton Park lørdag, mens Bjørn Helge Riise erstattet Bobby Zamora da et kvarter gjenstod.

- Vi er ikke fornøyd med resultatet eller forstillingen, vi må være bedre enn dette. Men endelig har vi en manager, så forhåpentligvis vil det ta seg opp herfra, sier Hangeland etter kampen.

Se intervjuet i videovinduet over!

Fulhams nye manager Mark Hughes satt på tribunen og så Marc Wilson scoret kampens eneste mål for Pompey.

- Jeg tror ikke han ble altfor imponert, men jeg er sikker på at han vet hva vi kan og vi ser frem til å jobbe med ham fra og med mandag, sier Hangeland.

Han er glad for at Mark Hughes nå er klar som manager.

- Vi er veldig glade for at det endelig har blitt ansatt en ny manager. Jeg kjenner selvfølgelig ikke Mark Hughes, men jeg har hørt gode ting om ham og ser frem til å jobbe med ham, sier Hangeland

Stopperklippen håper Hughes bygger videre på den gode lagmoralen Hodgson bygde opp.

- Vi har gode spillere her, og forhåpentligvis kan han lede oss alle i riktig retning. Vi har alltid vært et lag og jobbet som et lag, så forhåpentligvis kan vi fortsette med det under hans ledelse, sier Hangeland.

Og på spørsmål om en mulig overgang, og en kobling til Arsenal, svarer Hangeland slik:

- Jeg har alltid vært lykkelig i Fulham, og det har jeg alltid sagt. Det har ikke endret seg, og jeg ser frem til å spille her.