DRAMA: Lillestrøm keeper Stefan Logi Magnusson feller Kai Risholt og får rødt kort. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
DRAMA: Lillestrøm keeper Stefan Logi Magnusson feller Kai Risholt og får rødt kort. (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

- Det var forjævlig, vi kunne scoret og avgjort på overtid

Men KIL-trener Tony Gustavsson var likevel fornøyd med ett poeng på Åråsen.

Lillestrøm - Kongsvinger 2-2

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

TV 2 PLAY: Se kampreferat her

Åråsen/Bergen (TV 2 Sporten): Da kampen var på overtid, på stillingen 2-2, ble det ekstremt dramatisk i oppgjøret mellom Lillestrøm og Kongsvinger.

En kynisk rugbytakling av LSK-keeper Stefán Logi Magnússon hindret det som etter alt å dømme ville blitt LSK-tap. Magnússon meide ned Kai Risholt som kom helt alene mot keeperen.

Se situasjonen i videovinduet over!

- Våkent av Kai
Foranledningen var at LSK hadde fått frispark som Magnússon gikk frem for ta, men da ballen lå død presterte Karim Essediri å gi ballen et lite spark. Det oppfattet Risholt, som plutselig kom alene med keeper - og ble kynisk felt av Magnússon.

- Det var våkent av Kai å lese den. De sendte i vei en kort ball, og Kai leste den situasjon og stjal ballen. Så tok målvakten en, for deres del, bra utvisning. Det var forjævlig, vi kunne scoret og avgjort på overtid, sier KIL-trener Tony Gustavsson til TV 2 Sporten.

TV 2 Sporten-fan på Facebook: «Magnússon redda oss! Takk!» (bli med her)

Forseelsen skjedde imidlertid utenfor 16-meteren, så KIL måtte nøye seg med frispark - mens LSK måtte avslutte med målscorer Björn Bergmann Sigurdarson som keeper. Han ble imidlertid ikke satt på noen prøve.

Hyller spillerne
Men selv om det ble ett pong i stedet for tre var Gustavsson fornøyd.

- Vi skal være glad vi var inne i kampen. Thomas (Myhre) gjorde to kjemperedninger i de første minuttene, som gjorde at vi holdt oss inn i kampen. Så jobbet vi oss inn igjen, og var utrolig disiplinerte, sier Gustavsson, som er klar på at resepten for KIL er mer av det samme som ble vist mot LSK.

- De (spillerne) viste en fantastisk innstilling og gryende form. Det er bare å fortsette å gjøre det, vi var på bortebane og hadde elleve friske spillere med oss hit da kampen startet, og så er det Magne (Sturød) som stilte opp selv om han egentlig ikke var klar for spill. Med det i bagasjen og forutsetningene før kampen er det utrolig sterkt å reise herfra med ett poeng, sier Gustavsson.

Se hele intervjuet med Gustavsson:

443787