fredrikson2
fredrikson2
fredrikson
fredrikson

Her slipper keeperen inn et løst «skudd» fra nesten død vinkel

Tidligere LSK-keeper Otto Fredrikson med episk keepertabbe i russisk Premier League.

Tidligere LSK-keeper Otto Fredrikson spiller nå for Spartak Naltsjik i russisk Premier League, og han kom i fokus da Naltsjik slo Amkar Perm 2-1 fredag.

Les også: LSK-keeper til russisk fotball

Utrolig Fredrikson-tabbe
Naltsjik ledet 2-0 etter scoringer av Roman Kontseladov og Leandro, men med 16 minutter igjen skapte en bisarr scoring ny spenning i kampen.

Amkars Zahari Sirakov lempet ballen mot mål nesten helt nede ved dødlinjen på høyrekanten, og Otto Fredrikson - og sikkert mange med ham - trodde ballen var på vei utenfor.

Fredrikson strakk til og med hånden i været for å vise at han hadde kontroll, bare for å oppdage at ballen falt ned i mål et lite sekund senere.

Se og nyt den utrolige scoringen på nettsidene til russisk Premier League (ekstern lenke - Fredrikson-brøleren kan ses ca. 2 minutter og 15 sekunder ut i videoen).

Finnen kan imidlertid trøste seg med at det likevel ble seier til Spartak Naltsjik.

Scoret selvmål med hodet for LSK
5. juni 2008 sto Fredrikson, i samarbeid med Erik Bertheussen, for en annen episk scoring.

Lillestrøm hadde hatt en elendig sesongstart, og nådde bunnivået mot Eidsvold Turn i cupens andre runde. Et forferdelig dårlig tilbakespill av Erik Bertheussen og katastrofalt keeperspill av Otto Fredrikson sørget for en episk cup-exit

Se og nyt bildene av Otto Fredrikson som header ballen i eget mål:

270114