Mesut Özil (Foto: KARIM JAAFAR/Afp)
Mesut Özil (Foto: KARIM JAAFAR/Afp)
ARSENAL FANSENS MARERITT: Barcelona setter av 400 millioner kroner for å få Cesc Fabregas i Barcelona drakt på permanent basis. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
ARSENAL FANSENS MARERITT: Barcelona setter av 400 millioner kroner for å få Cesc Fabregas i Barcelona drakt på permanent basis. (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)
premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Her er lørdagens Premier League-rykter

Jakten på Mesut Özil fortsetter med uforminsket styrke. Liverpool ønsker Steven Defour fra Standard Liege, og Chelsea jakter på Thomas Müller. Les alt på lørdagens «ryktebørs» i Premier League.

VM er over.

Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenals midtbanestjerne Cesc Fabregas blir i klubben. - Han blir vår kaptein kommende sesong, sier Arsene Wenger.

Aston Villa
Steve Sidwells overgang til Fulham ser ut til å gå i vasken. Martin O’Neill sier at klubben ikke har mottatt bud fra Liverpool på Stilian Petrov. Dersom Javier Mascherano forsvinner er det ventet at Liverpool vil intensivere jakten på bulgareren.

Birmingham
Birmingham ønsker å sikre seg Charles N'Zogbia. Det opprinnelige budet på 76 millioner kroner ble avslått av Wigan. Nå vil Birmingham legge inn et bud på 95 millioner kroner for midtbanespilleren.

Blackburn
Sam Allardyce ønsker ifølge flere britiske aviser å hente Ricardo Faty fra Roma. Allardyce skal fly til Roma for å se nærmere på spilleren den kommende uken.

Blackpool
Ifølge Skysports.com er Jon Steads overgang til Blackpool fra Ipswich foreløpig lagt på is på grunn av uenigheter om den økonomiske pakken. Forsvarsspilleren Angel Rangel skal ha uttrykt ønske om en overgang til Blackpool.

Bolton
Det ser ut til at Jlloyd Samuel blir på Reebook Stadium. Newcastle var lenge interessert i Samuel.

Chelsea
Chelsea har vendt blikket mot Bayern Münchens stjernespiller Thomas Müller. Louis van Gaal har uttalt at Bayern må selge en angrepsspiller for å få råd til Edin Dzeko.

Everton
USAs VM-spiss Landon Donovan sier at han ville elsket å vende tilbake til Everton fra LA Galaxy, etter sitt vellykkede låneopphold på Goodison Park forrige sesong. Derby har bekreftet interesse for James Vaughan.

Fulham
Fulhams nye manager Mark Hughes vil forsøke å hente Craig Bellamy fra sin tidligere klubb Manchester City. Hughes skal være nær ved å overtale Bellamy til å velge Fulham foran London-rival Tottenham. Dundee United-keeper Dusan Pernis skal også være ønsket på Craven Cottage.

Craig Bellamy (Foto: MARTIN ELLIOTT/AFP)
Craig Bellamy (Foto: MARTIN ELLIOTT/AFP)

Liverpool
Liverpool jakter på ny venstreback, og nå har Roy Hodgson vendt blikket mot sin tidligere elev Paul Konchesky. Liverpool må trolig bla opp rundt 24 millioner kroner for engelskmannen. Javier Mascherano er på vei bort, og Roy Hodgson ønsker å erstatte argentineren med Steven Defour fra Standard Liege. Også Aston Villas Stilian Petrov er i Liverpools søkelys.

Man. City
Manchester City og Inter skal forhandle om Mario Balotelli på mandag. City sliter med å komme til enighet med Aston Villa med tanke på overgangssum for James Milner. City er villig til å bla opp rundt 230 millioner kroner for midtbanespilleren. Villa vil ha 285 millioner for Milner.

Man. United
Manchester United kobles stadig sterkere til stjerneskuddet Mesut Özil. På Uniteds offisielle hjemmeside står det at rødtrøyene nå er oddsfavoritt til å sikre seg midtbanespilleren. Ifølge Kicker er det kun Manchester United som ønsker å by på Özil i dette overgangsvinduet. Barcelona og Real Madrid vil vente til januar før et eventuelt Özil-kjøp.

Newcastle
Newcastle ser ikke ut til å få napp på Jlloyd Samuel. Samuel blir i Bolton.

Stoke
Roque Santa Cruz er ønsket av Stoke. Tony Pulis vil prøve å hente Santa Cruz før Fulham kommer på banen. Mark Hughes har hentet Santa Cruz til både Blackburn og Manchester City.

Sunderland
Martin Fulop nærmer seg en overgang til Ipswich. Roy Keane har sagt at han tror Fulop-avtalen vil være i boks i løpet av 24 timer. Sunderland er også interessert i Manchester United-spissen Danny Welbeck. Welbeck er også ønsket av Blackpool.

Tottenham
Harry Redknapp nekter for at Tottenham har gjort livet ubehagelig for Scott Parker, etter at West Ham-stjernen uttalte at han ville til Spurs - mens West Ham nekter å selge. West Ham har varslet at klubben vil sende inn en klage på Tottenhams oppførsel i forbindelse med saken. Det går også rykter om at Jonathan Woodgate kan komme til å legge opp. Det er tvilsomt om midtstopperen kommer med i Tottenhams 25-mannstropp.

West Bromwich
West Brom jakter på Fulhams John Pantsil. Luke Young er på vei inn ettersom overgangen til Liverpool tilsynelatende ikke blir noe av.

West Ham
West Ham vil protestere på Tottenhams bud på Scott Parker. Klubben har også takket nei til Stoke sitt bud på 85 millioner kroner for Carlton Cole. West Ham vil gi Fulham kamp om Dundee United-målvakten Dusan Pernis.

Wigan
Wigan leder kampen om Franco di Santos underskrift. Bolton Wanderers, Feyernoord og Twente vil også ha di Santo.

Wolverhampton
Mick McCarthy sier han har fått alle spillerne han ønsket til klubben. Adlene Guedioura, Steven Fletcher, Jelle van Damme, Steven Mouyokolo og Stephen Hunt har alle kommet inn portene på Molineux.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).