Ndure  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Ndure (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Ingen norsk herrestafett uten Ndure

Sportssjef Ronny Nilsen var helt klar på at dersom Jaysuma Saidy Ndure ikke stiller på den korte stafetten, kommer ikke de tre andre norske løperne til å få sjansen heller.

- Nei, vi stiller ikke i stafetten dersom Jays ikke løper. Nå må vi ta en prat med ham og treneren hans etter at vi kommer tilbake til hotellet vårt i kveld. Det blir ikke aktuelt å presse Jays til å løpe, dersom det kan ødelegge resten av sesongen for ham. Vi kommer heller ikke til å la noen andre steppe inn, for vi har ikke andre enn de fire som er her, som holder det nivået som er nødvendig, sa Ronny Nilsen til NTB.

Les også: Ndure mener gullvinneren ødela løpet hans i finalen

Han var selvfølgelig skuffet over at Ndure endte utenfor pallen på 200-meteren.

- Jays hadde en bra sving, men det så ut som om han begynte å streve på de siste 100 meterne, sa Nilsen som la til at han ikke kunne svare på hva som ligger bak det skuffende resultatet.

- Vi kommer til å vurdere resultatene med tanke på hver enkelt etter at EM er over, og selv om ikke Jays er en del av elitegruppen normalt, så er han på landslaget nå, sa Nilsen.

Han sa også at han kommer til å snakke med hver og en av utøverne som var med til EM, om karrieren videre og eventuell plass i forbundets grupper, og Ndure kommer også til å få tilbud. (©NTB)