Politiet har pågrepet to personer 
mistenkt for drapet på drapet på Lars Erik Flem Andersen 
i Kongsvinger i slutten av juli. (Foto: Scanpix/ Montasje)
Politiet har pågrepet to personer mistenkt for drapet på drapet på Lars Erik Flem Andersen i Kongsvinger i slutten av juli. (Foto: Scanpix/ Montasje)

Kongsvinger: Anker ikke drapsdom

23-åringen som i mai ble dømt til 18 års fengsel for drapet på 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen på Kongsvinger, anker ikke dommen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Min klient vet og forstår at han har gjort noe galt. Han orker ikke påkjenningen med ny hovedforhandling og han er glad for at han skåner de pårørende for det samme, sier forsvarer Jon Anders Hasle til VG Nett.

Andersen ble drept med 35 stikk med en bajonett 26. juni 2009. I Glåmdal tingrett forklarte 23-åringen at 18-åringen ble et tilfeldig offer.

23-åringen sa at drapet ble utløst av problemer i forholdet til samboeren og at han den kvelden fulgte etter en annen tilfeldig utvalgt mann han hadde tenkt å drepe. Han møtte Flem Andersen på veien og ble invitert med på fest.

Mens de gikk sammen, forsøkte 23-åringen å skjære over halsen på sitt offer. Da Flem Andersen forsøkte å komme unna, ble han hogget i ryggen med en bajonett drapsmannen hadde med seg. Han ble også skutt med et luftvåpen. (©NTB)