omilner copy
omilner copy
Martin O'Neill
Martin O'Neill

O'Neill insisterer på at Milner kan ta «en Barry»

Martin O'Neill ser ingen grunn til at ikke James Milner kan bli i Aston Villa.

Manchester City ønsker å hente Aston Villas James Milner (24), men har så langt ikke vært villig til å betale det Villa krever. Det spekuleres i at Aston Villa ønsker £30 millioner pund (rundt 300 millioner kroner) for Milner, men City er bare villig til å by £24 millioner pund (rundt 240 millioner kroner).

Les også: Carew håper City ikke vil punge ut for Milner

Villa-manager Martin O’Neill sier City ikke har kommet med noe nytt bud på Milner.

- Jeg vet ikke noe mer enn sist jeg pratet med dere for et par dager siden. James er med oss her, og jeg har ikke hørt noe. Eieren og direktøren håndterer det, og jeg vil snakke med dem. Jeg tror de begge vil komme og se kampene, og om jeg ikke får sett dem i dag så får jeg med litt hell snakket med dem i morgen, og da vil de oppdatere meg, sier O’Neill, som er på oppkjøringsturne med Villa i Portugal.

- Jeg vet virkelig ikke
Milner er også med til Portugal, og han må regne med å forbli i Villa-drakten til City gir det Villa ønsker.

- Det er vel ganske kjent at situasjonen er slik at prislappen vi har satt på ham ikke har blitt møtt, sier O’Neill

- Forventer du at den vil bli møtt?

- Jeg vet virkelig ikke.

Kan ta «en Barry»
Men O’Neill insisterer på at James Milner kan bli værende i Villa.

- Ja selvfølgelig. Faktum er at vi hadde en lignende situasjon med Gareth Barry for et par år siden, og da ble ikke overgangen til Liverpool noe av. Vi satte en prislapp på ham, den ble ikke møtt, og Gareth kom tilbake og spilte noe av den beste fotballen i sin karriere. James er støpt i samme form, sier O’Neill.

Liverpool ønsket Gareth Barry, og Barry ønsket å dra for to sesonger siden, men Liverpool kom aldri opp med den summen Villa krevde, og han ble værende - for så å dra til City året etter.