Harry redknapp (Foto: TV 2/)
Harry redknapp (Foto: TV 2/)

Redknapp: - Det er galskap

Tottenham-sjef Harry Redknapp mener laget spiller altfor mange kamper. Se intervju.

Torsdag kveld tapte Tottenham 1-4 på White Hart Lane for Villarreal i en treningskamp. Tidligere Manchester United-spiss Giuseppe Rossi scoret hattrick.

Etter kampen kom manager Harry Redknapp med en utblåsning mot lagets tette kampprogram.

- Vi er akkurat kommet tilbake fra en tung tur rundt USA. Jeg og spillerne våkner klokken tre om natten. Vi hadde kamp i kveld. Tirsdag møter vi Benfica, neste lørdag Fiorentina. Så er det landslagsspill i midtuken før Manchester City. Så er det mesterligakvalik, Stoke, mesterligakvalik og Wigan, ramset Redknapp opp.

Se Redknapp snakke etter kampen øverst i artikkelen

- Det er galskap. Det vi trenger er trening, ikke flere kamper, slo han fast.

Vanligvis så kjøpeglade Redknapp har så langt bare hentet én spiller til Tottenham denne sommeren, Sandro Raniere fra Internacional. Han er ute etter West Hams Scott Parker og Manchester Citys Craig Bellamy, men så langt har ikke tilnærmelsene fra styreformann Daniel Levy ført frem.

Og hvor forhandlingene står later ikke 'Arry til å være klar over heller.

- Styreformannen tar seg av alle overgangene. Han spør meg hvem jeg vil ha. Jeg svarer. Han sier: Ville du vært interessert i ham? Jeg tror vi kan få ham. Ja, han hadde vært bra, sier jeg. Men jeg vet ikke hvor han står med Bellamy eller Parker, sa Redknapp og ga et lite innblikk i hvordan han henter inn nye spillere.

Se Redknapp snakke om interessen for Scott Parker og Craig Bellamy:

443620