Stine Kufaas (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)
Stine Kufaas (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)

Småirritert og småsint Kufaas utslått

Stine Kufaas hadde gode forsøk på 1,92 meter i høydekvalifiseringen, men klarte det ikke og ble utslått. Det gjorde henne både småirritert og litt sint.

Hun gikk over 1,90 meter i første forsøk og håpet det skulle holde til finaleplass, selv om kvalifiseringshøyden var 1,92 meter.

- Jeg følte jeg hadde det som skulle til for å nå en finale, og jeg synes jeg fikk til mange bra hopp også. Jo, denne kvalifiseringen var slik at jeg følte jeg kunne hatt noe å gjøre i en finale, sa Stine Kufaas til NTB.

Hun endte på en delt 15.-plass i kvalifiseringen, men i og med at tolv hoppere gikk over 1,92, var trønderjenta sjanseløs.

- Det var et utrolig bra nivå på jentene i dag. For meg var det litt synd, for jeg hoppet jo bra og gikk over 1,90 meter, mente Kufaas, som har en personlig rekord på 1,93 meter.

- Jeg hadde bra forsøk på 1,92, så det var ikke så mye som skulle ha klaffet for at jeg ville ha gått videre. Nå må jeg innrømme at jeg er litt skuffet, men jeg la meg ned på benken noen minutter etter at det var over, og da fikk jeg roet meg. (©NTB)