LANG FARTSTID:   Spillerne behandler Giggs som Gud i garderoben, røper Sir Alex Ferguson om sin midtbaneveteran. (Foto: NICK WILKINSON/EPA)
LANG FARTSTID: Spillerne behandler Giggs som Gud i garderoben, røper Sir Alex Ferguson om sin midtbaneveteran. (Foto: NICK WILKINSON/EPA)

Giggs og Ferguson hyller Uniteds unggutter

- De viser en briljant karakter, mener veteranen Giggs.

Manchester United knuste tidligere denne uken MLS Allstar hele 5-2.

- De unge spillerne viste en briljant karakter. De slo tilbake da laget lå under, og reagerte på samme måte som vi erfarne spillere ville gjort.

Ungutter som Darren Gibson, Tom Cleverley, Federico Macheda og Javier Hernández fikk alle sjansen i oppgjøret – og samtlige markerte seg med vakre scoringer.

VIDEO: Se reportasje og Uniteds scoringer i videvinduet øverst!

Nå spår både manager Sir Alex Ferguson og veteranen Ryan Giggs en stor fremtid for rødtrøyenes fremmadstormende menn.

- De spilte veldig godt. De viste at de var klar for denne typen utfordringer, sier en tydelig fornøyd Sir Alex Ferguson på et pressetreff i USA.

- Viste briljant karakter
Ryan Giggs går enda lenger i sin skryt av Uniteds talenter.

- De unge spillerne viste en briljant karakter. De slo tilbake da laget lå under, og reagerte på samme måte som vi erfarne spillere ville gjort. De fikk aldri panikk, og spilte strålende fotball gjennom hele kampen, skryter Giggs.

Engelske aviser spekulerer nå i at både Javier Hernández og Federico Macheda virkelig kan komme til å slå til i Premier Leauge kommende sesong.

Sir Alex Ferguson har nå flere spisser å velge i. Storstjernene Dimitar Berbatov og Wayne Rooney blir trolig førstevalgene, men både Danny Welbeck og Mame Biram Diouf kan i tillegg til Javier Hernández og Federico Macheda gjøre flere innhopp i Premier League – og markere seg umiddelbart.

- Viste stor selvtillit
Etter storseieren over stjernelaget i USA trekker Ferguson spesielt frem tre spillere han har store forventninger til: Hernández, Macheda og Cleverley.

- Han viste stor selvtillit når han flikket ballen over forsvaret og på avslutningen. Det var en utrolig scoring, sier han om Cleverley.

Og legger følgende til om Macheda:

- Vi har alltid sagt at Macheda sannsynligvis er den spilleren som er best alene med keeper. Han er utrolig dyktig når han får muligheten, og man føler seg alltid trygg på at han skal score. Når han kom gjennom alene gjorde han som forventet, og det var en fin prestasjon, sier Sir Alex om tomålsscoreren.