ezinne okaparaebo
ezinne okaparaebo
Ezinne Okparaebo  (Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX/SCANPIX)
Ezinne Okparaebo (Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX/SCANPIX)

Okparaebo enormt skuffet over fjerdeplass

Ezinne Okparaebo gikk så vidt glipp av EM-medalje torsdag. Hun ble nummer fire i finalen på 100 meter med 11,23.

Barcelona (TV 2 Sporten): Ezinne Okparaebo gjorde sitt livs løp i finalen på 100 meter under EM i Barcelona. Til tross for 0,6 sekundmeters motvind suste hun inn til 11,23.

Det er en tangering av norgesrekorden hun satte i medvind bare noen timer tidligere på kvelden. Likevel holdt det bare til en fjerdeplass, noe som var bittert å svelge.

- Det er sprint, alle vil vinne, men man må ta det man får. Jeg blir så emosjonell. Det er sport, alle vil vinne, jeg må bare lære av dette her, sier en tårevåt Ezine Okparaebo til TV 2 Sporten rett etter finaleløpet.

Okparaebo mener en dårlig start ødela medaljesjansene, selv om hun synes det er vanskelig å snakke om hva som kunne vært gjort annerledes. Sprinteren tror hun vil få et annet syn på prestasjonen i morgen.

- Når jeg legger meg i kveld kommer jeg til å vite at jeg gjorde mitt beste. Jeg satte norgesrekord i både semifinale og finalen. Dette gir meg enorm motivasjon for fortsettelsen. Jeg har mye mere inne, sier Ezinne Okparaebo.

Tyske Verona Sailer vant forøvrig på tiden 11,10 foran Veronique Mang (11,11) og Myriam Soumare (11,18) begge fra Frankrike.