John Carew (Foto: Nick Potts/AP)
John Carew (Foto: Nick Potts/AP)
premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Her er torsdagens Premier League-rykter

Sjekk hvilken klubb som ønsker å kjøpe John Carew. Og hvem blir Mark Hughes' første kjøp til Fulham? Les alt på torsdagens «ryktebørs» i Premier League.

VM er over.

Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenals nærmer seg en signering av den italienske landslagskeeperen Federico Marchetti fra Cagliari. 27-åringen koster rundt 50 millioner kroner.

Aston Villa
Besiktas sjekker muligheten for å hente Aston Villa-spissen John Carew tilbake til tyrkisk fotball.

John Carew og Stiliyan Petrov (Foto: TOM HEVEZI/AP)
John Carew og Stiliyan Petrov (Foto: TOM HEVEZI/AP)

Birmingham
Birmingham Citys nye signering Nikola Zigic har uttalt at han føler seg sikker på at han blir en stor suksess i Premier League.

Blackburn
Blackburn selger den australske midtbanespilleren Vince Grella til tyrkiske Galatasaray for 20 millioner kroner.

Blackpool
Premier League-nykommerne Blackpool er i samtaler med Ipswich-spissen Jon Stead, som nylig sa nei til en overgang til Bristol City.

Bolton
Portsmouth-spissen John Utaka har gjentatt sitt ønske om å spille for Bolton.

Chelsea
Stuttgarts sportsdirektør Fredi Bobic bekrefter at Tysklands landslagsstjerne Sami Khedira vil bort. Valget står mellom en overgang til Real Madrid eller Chelsea. - Han har fortalt oss at han vil forlate klubben. Nå må vi finne en løsning, sier Bobic til Bild.

Everton
Landon Donovan har åpnet for en retur ti Everton. LA Galaxy-spilleren var på lån i fjor hos Everton, og ønsker seg tilbake til Premier League.

 Landon Donovan (Foto: HOANG DINH NAM/Afp)
Landon Donovan (Foto: HOANG DINH NAM/Afp)

Fulham
Mark Hughes ønsker Manchester City-spissen Craig Bellamy til Fulham så snart han overtar som manager på Craven Cottage.

Liverpool
Manager Roy Hodgson nekter å svare på spørsmål om Aston Villas Luke Young snart er klar for klubben. Liverpool-bossen sier at han ikke vil kommentere navn på enkeltspillere som kan være aktuelle for Anfield-klubben.

Man. City
Manchester City vil bekrefte kjøpet av Inter-spissen Mario Balotelli på torsdag. City betaler Inter 240 mill. kroner i overgangssum, og unggutten får en ukelønn på 650.000 kroner i sin nye klubb.

Mario Balotelli (Foto: Luca Bruno/AP)
Mario Balotelli (Foto: Luca Bruno/AP)

Man. United
Manchester United kaster seg inn i jakten på Rosenborgs midtbanespiller Anthony Annan. Chelsea og Arsenal er også interessert i 24-åringen.

Newcastle
Manager Chris Hughton har bekreftet torsdag at nysigneringen Sol Campbell ikke vil bli utnevnt til ny kapein i Newcastle United.

Stoke
James Beattie innrømmer at han har takket nei til både Blackburn og Sheffield United for å kjempe om plassen videre i Stoke City. Han avviser at han er på kant med treneren i Stoke.

Sunderland
Barcelona bekrefter at Alexander Hleb er til salgs. Klubben forsøker å selge spilleren til en engelsk klubb. Sunderland er blant klubbene som ønsker seg vingen, som har fått en prislapp på rundt 40 milloner kroner.

Tottenham
Tottenhams midtbanetalent John Bostock mener sin utvikling som spiller blir ødelagt at Harry Redknapps kjøp av utenlandske spillere. 18-åringen, som var på lån hos Brentford forrige sesong, ønsker seg nå bort fra White Hart Lane. Han har fått med seg tre A-kamper for Spurs.

West Bromwich
West Bromwich har skrinlagt planene om å kjøpe den tidligere Manchester United og Aston Villa-spilleren Eric Djemba-Djemba av medisinske årsaker. Han spiller for tiden i danske OB.

West Ham
Fotball-ikonet David Beckham har lovet West Ham et snarlig svar på tilbudet fra Upton Park. 35-åringen, som nå spiller for Los Angeles Galaxy i USA, ble født i Øst-London.

David Beckham og Ronaldinho (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)
David Beckham og Ronaldinho (Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP)

Wigan
Wigan forbereder et bud på 70 millioner kroner for Chiles VM-stjerne Humberto Suazo. Birmingham og Sunderland er også interessert i 29-åringen, som til daglig spiller for Monterrey.

Wolverhampton
Wolves-manager Mick McCarthy utelukker å hente Chelseas Michael Mancienne permanent til Molineux.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).