Anthony Annan (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)
Anthony Annan (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)

Annan kan havne i Olympiakos

Flere greske toppklubber har forhørt seg om Rosenborgs Anthony Annan.

Anthony Annan storspilte for Ghana under sommerens VM-sluttspill i Sør-Afrika.

Mye tyder på at midtbanespilleren nå blir solgt. Flere klubber er interessert i Annan - men størst interesse er det fra Hellas.

Interesse fra Hellas
- Det er interesse fra de beste klubbene i Hellas, bekrefter Andreas Ekker, som jobber sammen med Annans agent Lars Petter Fosdahl i agentselskapet Stars & Friends.

Ifølge Adresseavisen er den greske storklubben Olympiakos blant klubbene som har kastet seg inn i kampen om midtbaneterrieren.

Annan selv legger ikke skjul på at en overgang til gresk fotball frister.

- De største klubbene i Hellas er interessante. Det er gode fotballklubber med gode spillere, sier han til Adresseavisen.

Ingen bud
Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, bekrefter at klubben foreløpig ikke har mottatt et bud på den ettertraktede spilleren.

- Nei, det har det ikke vært, sier han, en måned før det internasjonale overgangsvinduet stenger.

RBK vil ikke spekulere i en eventuell overgangssum for landslagsspilleren for Ghana. Men Hoftun er overrasket over at ingen konkrete bud har tikket inn på faksen på Lerkendal.

- Jeg er litt overrasket over at det har vært helt stille, ja, med tanke på hvordan han presterte i VM. Men det finnes ikke like mye penger i markedet i dag som det gjorde for noen år siden. Vi får se hva som skjer, varsler Hoftun.