Mona Holm (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Mona Holm (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Bitter Holm bommet på finalen med 30 centimeter

Mona Holm klarte 66,18 meter i sleggekvalifiseringen i Barcelona. Hun var bitter da hun etter en times tid oppdaget at hun manglet 30 centimeter på å nå finalen.

– Jeg vil ikke si at jeg er så veldig skuffet, men jeg er litt bitter. Jeg var jo så nær, sa Mona Holm til NTB etter at sleggekvalifiseringen var over for begge gruppene.

– Jeg skal ikke nekte for at det føles litt kjedelig akkurat, og jeg ville kanskje heller ha blitt nummer 14 enn 13 og den første som ikke kom med i finalen. Men dersom jeg ser litt positivt på det, skal jeg vel ikke henge for mye med hodet. 13.-plass i Europa er bra det, og jeg slo mange kastere som var mye bedre enn meg, sa Holm.

– Jeg er også fornøyd med at jeg endte på sjetteplass i kvalifiseringsgruppen min, men jeg kan likevel ikke si at jeg er mer enn middels fornøyd med selve kastingen.

– Det jeg presterte her, litt i overkant av 66 meter, er det samme jeg har hatt hele denne sesongen. Det er i alle fall stabilt, sa Holm, som har satt norsk rekord med 67,96 meter tidligere i år.

Den rekorden satte hun i Kristinalekene i Tønsberg. (©NTB)