BENFICA JUVEL: David Luiz er ønsket av Chelsea. (Foto: Armando Franca/AP)
BENFICA JUVEL: David Luiz er ønsket av Chelsea. (Foto: Armando Franca/AP)
premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Sjekk onsdagens Premier League-rykter her

José Mourinho er i ferd med å snyte Chelsea for megastjerne. Og Manchester United dropper planene om å kjøpe brasiliansk VM-spiller. Les onsdagens «ryktebørs» i Premier League-rykter her!

VM er over.

Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenals manager Arsene Wenger vil legge inn et bud på Italias landslagskeeper Federico Marchetti etter at keeperens klubb Cagliari gjorde det klart at 27-åringen er til salgs.

Aston Villa
Manchester City vil tilby enten Craig Bellamy, Stephen Ireland eller Roque Santa Cruz i en bytteavtale for å sikre seg underskriften til James Milner.

ØNSKET SOM SCHOLES-ARVTAGER? Manchester Citys Stephen Ireland skal være ønsket av Manchester United.  (Foto: Russell Cheyne/AFP)
ØNSKET SOM SCHOLES-ARVTAGER? Manchester Citys Stephen Ireland skal være ønsket av Manchester United. (Foto: Russell Cheyne/AFP)

Birmingham
Monaco-spissen Eidur Gudjohnsen, som var på lån i Tottenham i fjor, rapporteres å nærme seg en overgang til Birmingham.

Blackburn
Angriperen Jo skal være på vei fra Manchester City til Blackburn. Overgangssummen er ikke kjent.

Blackpool
Blackpool ser ut til å likevel ikke bli enige med Manchester United om en låneavtale for midtbanespilleren Tom Cleverley. Manager Ian Holloway vil imidlertid forsøke å sørge for at Maccabi Haifas forsvarsspiller Dekel Keinan blir sommerens første kjøp.

Bolton
Manager Owen Coyle jubler etter at backen Marcos Alonso signerte en treårskontrakt med klubben. - En stor dag for klubben, sier Bolton-bossen.

Chelsea
Chelsea ser ut til å gå glipp av underskriften til Sami Khedira. Stuttgarts midtbanestjerne nærmer seg nemlig en overgang til José Mourinhos nye klubb Real Madrid.

Sami Khedira (Foto: Fernando Vergara/Ap)
Sami Khedira (Foto: Fernando Vergara/Ap)

Everton
Både Phil Neville og Leighton Baines sier at de er usikre på Everton-fremtiden dersom klubben selger Mikel Arteta og Steven Pienaar.

Fulham
Eks-Portsmouth-keeper David James står på shoppinglisten til Fulham. Celtic er også ute etter keeperveteranen.

Liverpool
Maxi Rodriguez er klar til å forlate Liverpool. Kantspilleren er i ferd med å skrive under for sin tidligere klubb Espanyol.

Man. City
Roberto Mancini vil selge den stjernespissen Emmanuel Adebayor til Marseille.

Emmanuel Adebayor (Foto: Mike Stobe/Afp)
Emmanuel Adebayor (Foto: Mike Stobe/Afp)

Man. United
Benfica krever 330 millioner kroner for den brasilianske stopperen David Luiz. Den prislappen får trolig Sir Alex Ferguson til å stryke Luiz' navn fra ønskelisten.

Newcastle
Newcastle bekrefter at klubben forsøkte å hente Real Madrid-legenden Raul til klubben. Onsdag ble det imidlertid klart at Raul vraket tilbudet fra Newcastle til fordel for tyske Schalke 04.

Stoke
Portsmouth har omsider fullført signeringen av Stokes forsvarsspiller Ibrahima Sonko på lån ut sesongen.

Sunderland
Sunderland nærmer seg endelig en avtale som bringer Lyons forsvarskjempe John Mensah på lån i ett år.

Tottenham
West Ham United har avvist et bud fra London-rival Tottenham Hotspur på midtbanestjernen Scott Parker. - Jeg har lovet at jeg ikke vil selge Scott, og vil en gang for alle si at han ikke er til salgs for enhver pris, sier West Ham-leder David Sullivan.

Scott Parker  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
Scott Parker (Foto: GLYN KIRK/AFP)

West Bromwich
West Bromwich Albion har fått avvist et bud på 30 millioner kroner for midtbanespilleren Cheick Tiote av nederlandske FC Twente.

West Ham
West Ham har tilbudt midtbanestjernen Scott Parker en ny femårskontrakt verdt 200 millioner kroner totalt i et forsøk på å unngå at han forlater klubben.

Wigan
Wigans manager Roberto Martinez skal ha sikret seg underskriften til den nederlandske forsvarsspilleren Ronnie Stam for 20 millioner kroner fra Twente Enschede.

Wolverhampton
Wolves' manager Mick McCarthy har advart Greg Halford om at han kan bli solgt dersom han ikke forbedrer sine prestasjoner.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).