Liverpool's new signings Milan Jovanovic, front center, Danny Wilson, front right, and Joe Cole pose with manager Roy Hodgson, (Foto: Tim Hales/Ap)
Liverpool's new signings Milan Jovanovic, front center, Danny Wilson, front right, and Joe Cole pose with manager Roy Hodgson, (Foto: Tim Hales/Ap)

Hodgson: - Disse spillerne viser at vi mener alvor

Roy Hodgson var meget fornøyd da Liverpools tre sommerkjøp ble presentert tirsdag.

Tirsdag ble de nye Liverpool-signeringene Joe Cole, Milan Jovanovic og Danny Wilson presentert av Liverpool-manager Roy Hodgson.

Han er strålende fornøyd med å ha dem på plass.

- Jeg er veldig fornøyd, og glad på klubbens vegne over at vi har hatt mulighet til å signere tre spillere med en slik kvalitet. Jeg mener det er viktig at vi fikk gjort noen tidlige signeringer, som viser våre intensjoner og at vi er seriøse. Med spillerne jeg har ved siden av meg har kan du se at vi mener alvor, og vi har vært heldige som har fått hentet dem hit, sier Hodgson.

Se klipp fra pressekonferansen i videovinduet over!

- En fantastisk klubb
Joe Cole sier også han gleder seg stort til å komme i gang for sin nye klubb.

- Det er en fantastisk klubb, og folk har fått meg til å føle meg så velkommen. Jeg vil bare gjøre mitt beste for fansen, for lagledelsen og de som hentet meg hit. Folk takker meg for at jeg kom hit, men jeg er takknemlig for å være her. Jeg mener dette er et strålende sted, og jeg ser frem til å komme i gang med fotballen, sier han.

- Rom ble ikke bygget på en dag
Hodgson håper også at han får hentet inn flere spillere.

- Rom ble ikke bygget på en dag. Vi har en jobb å gjøre, men jeg mener det viktig, og det viktige for fansen å vite, at vi vil jobbe mot de målene de har satt for klubben. Det er det vi skal gjøre. Disse tre karene kan hjelpe med det, og om vi kan signere flere spillere for å gjøre troppen enda sterkere vil det hjelpe oss mer, sier Liverpool-manageren.