KREVER VINTERPAUSE: Sir Alex Ferguson. (Foto: Charles Rex Arbogast/Ap)
KREVER VINTERPAUSE: Sir Alex Ferguson. (Foto: Charles Rex Arbogast/Ap)

Nye regler gir Ferguson hodebry

Kan bare registrere 25 mann i Premier League-spillertroppen. - Det kommer til å bli et problem, sier Sir Alex Ferguson.

Mandag innrømte Manchester City-manager Roberto Mancini at det kom til å bli et ryddesalg i klubben på grunn av at stallen er for stor.

De nye reglene i Premier League sier at man må registrere en tropp på 25 mann innen 1. september, og at du må ha åtte spillere i troppen som er trent i England (men de trenger ikke nødvendigvis å være engelske).

Les mer om de nye reglene her (ekstern lenke)

- Kommer til å bli et problem
Også i Manchester United kan reglene by på en real hodepine. Skadene til Owen Hargreaves og Anderson gir Sir Alex Ferguson et dilemma.

- Det kommer til å bli et problem, og jeg kommer til å vente så lenge jeg kan. Jeg er nødt til å ta en beslutning til slutt, og da kommer det an på når de to spillerne kan komme tilbake og om noe annet skjer. Jeg har det meste klart i hodet mitt, men det er selvsagt én eller to som vi må ta en beslutning om, sier Ferguson.

Se intervjuet i videovinduet over!

Vurderer å bruke Hernández
Natt til onsdag norsk tid fortsetter United sesongoppkjøringen mot MLS All Stars i Houston. Ifølge Ferguson kan Uniteds nye meksikanske spiss Javier Hernández få sin debut.

- Vi kunne tenkt oss å bruke han i kampen. Delvis fordi det er mange meksikanere i Houston, så det vil være en stor attraksjon for dem. Og for det andre ønsker vi å integrere han i laget så raskt som mulig. Det er de to grunnene til at vi ønsker at han skal spille, men vi vil slå av en prat med ham for å finne ut hvordan han ligger an fysisk. Jeg tror ikke det vil være lurt å bruke ham i kampen uten noen fysiske forberedelser, sier United-manageren.

Hyller speiderne
Ferguson hyller også United-speiderne for å ha sett Hernández før fotball-VM.

- Jeg tror vi kan gi speiderne våre ti av ti mulige poeng for å ha oppdaget ham før VM. Jeg tror det hadde blitt vanskelige forhandlinger etter VM. Da tror jeg mange lag ville vært etter ham, og han hadde sannsynligvis kostet to eller tre ganger så mye. Det er godt gjort av speiderne, skryter Ferguson.