Etholm sjanseløs i diskos

Grete Etholm var sjanseløs i diskoskvalifiseringen. Hun endte på tiendeplass i sin kvalifiseringsgruppe med temmelig ordinære 54,01 meter. Det var over to meter bak årsbesteresultatet hennes.

SJANSELØS: Grethe Etholm (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)
SJANSELØS: Grethe Etholm (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)

Etholm innledet med et totalt mislykket kast på 40,53 meter. Deretter økte hun til 52,17 og avsluttet med 54,01 meter i siste omgang, men det var langt fra å komme videre.

Den automatiske finalegrensen lå på 60 meter. Ingen av kasterne i Etholms gruppe klarte det. Dragana Tomasevic fra Serbia kastet lengst med 59,24 meter.

- Nei, dette var ikke mye å rope hurra for. Jeg føler det som om jeg står på stedet hvil og har gjort det i fire år. I Göteborg-EM var det omtrent det samme, tiendeplass i gruppen og 54 meter, sa Grete Etholm til NTB.

- Det er ikke der jeg vil være, for dette var bare kjedelig. Nå får jeg satse på å komme sterkt tilbake i NM om en måned, sa hun.

Etholm fortalte også at hun ble litt spent etter det utrolig svake åpningskastet, men hun klarte å samle seg og var fornøyd med at hun fikk opp et kast på så vidt over 54 meter i siste omgang.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2