SJANSELØS: Grethe Etholm (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)
SJANSELØS: Grethe Etholm (Foto: Poppe, Cornelius/Scanpix)

Etholm sjanseløs i diskos

Grete Etholm var sjanseløs i diskoskvalifiseringen. Hun endte på tiendeplass i sin kvalifiseringsgruppe med temmelig ordinære 54,01 meter. Det var over to meter bak årsbesteresultatet hennes.

Etholm innledet med et totalt mislykket kast på 40,53 meter. Deretter økte hun til 52,17 og avsluttet med 54,01 meter i siste omgang, men det var langt fra å komme videre.

Den automatiske finalegrensen lå på 60 meter. Ingen av kasterne i Etholms gruppe klarte det. Dragana Tomasevic fra Serbia kastet lengst med 59,24 meter.

- Nei, dette var ikke mye å rope hurra for. Jeg føler det som om jeg står på stedet hvil og har gjort det i fire år. I Göteborg-EM var det omtrent det samme, tiendeplass i gruppen og 54 meter, sa Grete Etholm til NTB.

- Det er ikke der jeg vil være, for dette var bare kjedelig. Nå får jeg satse på å komme sterkt tilbake i NM om en måned, sa hun.

Etholm fortalte også at hun ble litt spent etter det utrolig svake åpningskastet, men hun klarte å samle seg og var fornøyd med at hun fikk opp et kast på så vidt over 54 meter i siste omgang.

(©NTB)