Thorstein Helstad. (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)
Thorstein Helstad. (Foto: JEAN FRANCOIS MONIER/AFP)

RBK ønsker Helstad - igjen

Thorstein Helstad kan komme til å gjøre comeback i Rosenborg - fire år etter at han forlot klubben.

- Det er hyggelig at gamle arbeidsgivere holder følge med Thorstein, og på generelt grunnlag kan jeg si at Rosenborg alltid vil være en interessant klubb.

Rosenborg står på terskelen til et nytt Champions League-eventyr, men innser at klubben trenger angrepsforsterkninger på grunn av skadehyppigheten til Rade Prica og Steffen Iversen.

TV 2 vet at trønderne nå vurderer å leie inn 33 år gamle Thorstein Helstad fra Le Mans - som rykket ned fra fransk toppserie i vår.

- Alltid interessant
- Det er hyggelig at gamle arbeidsgivere holder følge med Thorstein, og på generelt grunnlag kan jeg si at Rosenborg alltid vil være en interessant klubb, sier agent Stig Lillejord til TV 2.

Han vil ikke gå i detaljer på RBKs interesse for Helstad, men er ikke avvisende til at goalgetteren kan vende hjem til norsk fotball. Med bare ett år igjen av kontrakten i Le Mans er det imidlertid tvilsomt om det er mulig å få til et utleie.

- Jeg ser helt klart en permanent overgang som mest aktuelt, sier Lillejord.

TILBAKE TIL RBK? Thorstein Helstad er ønsket av sin gamle arbeidsgiver. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
TILBAKE TIL RBK? Thorstein Helstad er ønsket av sin gamle arbeidsgiver. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Også Pedersen på ønskelisten
Etter det TV 2 erfarer skal Helstad være villig til å gå ned i lønn for å sikre seg en langsiktig kontrakt, gjerne med en norsk klubb.

Om Rosenborg ikke lykkes med å hente hedmarkingen, topper en annen samfylking trøndernes ønskeliste: Hamar-gutt og Strømsgodset-spiss Marcus Pedersen.

Rosenborg reiser i formiddag til Stockholm for Champions League-kvalifisering mot AIK.