Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Jan Jönsson (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Jönsson: - Ingen planer om å hente Stabæk-spillere til RBK

Jan Jönsson ser frem til å ta over som trener for Rosenborg.

Oslo/Bergen (TV 2 Sporten): Det var en lettet Jan Jönsson som mandag endelig kunne bekrefte at han blir ny trener for Rosenborg fra 1. januar 2011 og fire år fremover.

- Det blir spennende når den dagen kommer. Rosenborg har et bra trenerteam og får det forhåpentligvis også neste år, sier han til TV 2 Sporten.

Vil savne Stabæk
Svensken sier han kommer til å savne miljøet og spillerne i Stabæk.

- Men jeg merket da jeg gikk inn i mitt sjette år i klubben at det kom til å bli mitt siste. Jeg sa ifra til ledelsen tidlig og det har de vært takknemlige for. Det er muligheten for nye utfordringer som lokker, sier Jönsson.

Han bedyrer at han tenker mest på Stabæks kommende kamp mot Tromsø og sa at han ikke har tenkt på potensielle spillerkjøp til Rosenborg.

- Har du tenkt å hente noen Stabæk-spillere?

- Nei, det er ikke planer om det, sier Jönsson.

Se intervju øverst i artikkelen

Gratulerer RBK
Svenske Lennart Johansson skal være aktuell som ny trener. Stabæks styreleder Tom Schelvan sier at klubben ikke har noen erstatter klar foreløpig.

- Men vi jobber med å få en på plass fort.

Spiller Jon Inge Høiland synes det er kjedelig at Stabæk mister Jönsson.

- Men det er jo bra for RBK, så jeg får gratulere dem, sier Høiland, som ønsker en ny trener som sverger til samme filosofi som Jönsson.

Morten Skjønsberg sier han har visst lenge at Jönsson snart er ferdig i klubben.

- At det ble RBK fikk vi vite i dag. Men det meldte jo TV 2 for lenge siden, så det var ingen bombe. Jan Jönsson har betydd mye for Stabæk, sier midtstopperen.