TIL REAL MADRID? José Mourinho bekrefter at han vil hente Cole til Real Madrid. (Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH/AP)
TIL REAL MADRID? José Mourinho bekrefter at han vil hente Cole til Real Madrid. (Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH/AP)
premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Sjekk mandagens Premier League-rykter her

José Mourinho vil hente Ashley Cole fra sin gamleklubb Chelsea. United og Arsenal kjemper om keeperstjerne. Les mandagens ryktebørs her!

VM er over.

Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Keeperstjernen Igor Akinfeev har bekreftet at han er aktuell for Arsenal. Men også Manchester United er inne i bildet. -Begge klubbene er på jakt etter keepere denne sommeren, og jeg er selvsagt interessert i en overgang til Premier League, røper han.

Aston Villa
Englands landslagsspiller James Milner kan få svar mandag på om Martin O'Neill vil selge ham til Manchester City. Det er planlagt en møte mellom O'Neill og Milner der fremtiden blir avklart i ettermiddag.

Birmingham
Sebastian Larsson har gjort det klart at han ikke har planer om å forlate Birmingham City. 25-åringen har foreløpig ikke blitt enig om en kontraktsforlengelse, og det har ført til spekulasjoner rundt midtbanespillerens fremtid.

Blackburn
Blackburns manager Sam Allardyce har gjort det klart at han ikke har noen intensjoner om å selge Brett Emerton til tyrkiske Galatasaray.

Blackpool
Blackpool kjemper mot Sunderland om å sikre seg Manchester Uniteds tenåringsstjerne Danny Welbeck på en låneavtale.

Bolton
Real Madrids unggutt Marcos Alonso ønsker seg til Bolton Wanderers, etter å ha nylig røpet å ha takket nei til Benfica.

Chelsea
Real Madrids manager Jose Mourinho bekrefter at Chelseas venstreback Ashley Cole topper ønskelisten over nye signeringer denne sommeren. Men Chelsea-manager Carlo Ancelotti vil ikke selge den engelske landslagsbacken.

Everton
Coventry har kommet med et offisielt bud på Everton-spissen Lukas Jutkiewicz. Everton har tidligere avvist en låneforespørsel på spilleren som kun har få måneder igjen av sin kontrakt med Everton.

Fulham
Paraguays landslagsstjerne Nelson Valdez forteller at han har fått tilbud om en overgang til Fulham. Men spissen har takket nei fordi han ønsker seg til spanske La Liga.

Liverpool
Liverpools nye manager Roy Hodgson røper at han vil hente Tottenham-spissen Peter Crouch tilbake til Anfield.

Man. City
City-manager Roberto Mancini bekrefter overfor både BBC og Sky Sports at han vil kjøpe Liverpools stjernespiss Fernando Torres i sommer. City skal være villig til å by 500 millioner kroner for Spanias nybakte verdensmester.

Man. United
Ryktene rundt Mario Balotellis fremtid fortsetter med uforminsket styrke. Nå melder engelske tabloider at Inter-spissen har vært i et hemmelig møte med United-representanter i Amsterdam. The Daily Mail hevder at Balotelli kan bli solgt til Manchester United allerede denne uken for 240 millioner kroner. Men Manchester City vurderer også å hente den omstridte spissjuvelen.

Newcastle
Newcastle er i ferd med å sikre seg Marseille-vingen Hatem Ben Arfa på lån ut sesongen.

Stoke
Stoke City har kastet seg inn i jakten på Portsmouths midtbanestjerne Kevin-Prince Boateng. Ghanas landslagsstjerne har tidligere blitt koblet til Lazio og Genoa.

Sunderland
Spanske Hercules har kommet med et bud på Sunderland-keeper Marton Fulop, mens Black Cats-manager Steve Bruce jager underskriften til Marseilles venstreback Taye Taiwo.

Tottenham
Aston Villa-stjernen Ashley Young rapporteres å være på vei til Tottenham. Prislappen kan komme opp i hele 280 millioner kroner.

West Bromwich
Tidligere Manchester United og Aston Villa-proff Eric Djemba-Djemba, nå i danske Odense, står på ønskelisten til Premier Leaugue-nykommerne West Brom.

West Ham
Nice-formann Gilbert Stellardo har innrømmet at klubben er i dialog med West Ham om en overgang for angriperen Loic Remy.

Wigan
Wigans manager Roberto Martinez har fått mye kritikk for salget av Titus Bramble til Sunderland. Men han slår tilbake mot kritikken fra fansen, og sier at avgjørelsen var riktig for klubben.

Wolverhampton
Wolves er klar til å tilby 40 millioner kroner for Michael Mancienne, etter at spilleren ble plassert på transferlistne i Chelsea.