Peter Kovacs (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Peter Kovacs (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Kovacs: - Jeg sover godt om nettene

Peter Kovacs avviser at måltørken går ut over nattessøvnen.

Skien/Bergen (TV 2 Sporten): Med fem scoringer er forsvarsspilleren Morten Fevang Odds toppscorer så langt denne sesongen.

- Men om vi skal bli et topplag må vi ha en spiss som scorer 10-15 mål per sesong. Det kan være meg, eller Bentley, eller noen andre. Nå er Fevang vår toppscorer med fem mål og det er for dårlig.

Spisstjernen og fjorårets toppscorer Peter Kovacs opplever måltørke, og har kun scoret fire mål.

- Viktig å score
- Som spiss er det selvsagt viktig å score. Men jeg får nye sjanser, og skal jobbe hardt på trening for å sørge for at scoringene kommer igjen, sier han til TV 2 Sporten.

- Er det den mentale biten som svikter?

- Nei, det er ikke mentalt. Men slik er det i fotball av og til. Jeg vil svært gjerne score, og må bare jobbe hardt for å score i den neste kampen, sier Kovacs etter å ha gått målløs av banen i 2-0-seieren mot Godset.

- Men om vi skal bli et topplag må vi ha en spiss som scorer 10-15 mål per sesong. Det kan være meg, eller Bentley, eller noen andre. Nå er Fevang vår toppscorer med fem mål og det er for dårlig, konkluderer han.

Peter Kovacs står med tre assist så langt. (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)
Peter Kovacs står med tre assist så langt. (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)

- Får ikke mareritt
Kovacs avviser at måltørken sørger for våkennetter.

- Nei, jeg får ikke mareritt av den grunn. Det er bare hardt arbeid som gjelder. Mot Hønefoss i den neste kampen vil jeg få nye sjanser, og håper på å score, sier han.