VAR FORBEREDT PÅ EN SMELL:   Dette kan skje igjen, sa Haugesund trener Jostein Grindhaug etter nedelaget mot Vålerenga søndag. (Foto: TV 2)
VAR FORBEREDT PÅ EN SMELL: Dette kan skje igjen, sa Haugesund trener Jostein Grindhaug etter nedelaget mot Vålerenga søndag. (Foto: TV 2)

Haugesund-treneren reiser rett til Danmark

Haugesund-trener Jostein Grindhaug kjører rett til Danmark etter storseieren mot storebror Viking.

HAUGESUND - VIKING 4-0 (4-0):

Haugesund Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Haugesund lekte mot storebror Viking og vant 4-0 søndag kveld.

Dermed fikk trener Jostein Grindhaug nok en fjær i hatten.

- Deilig å slå storebror?

- Jeg tenker ikke så mye på hvem vi slår. Men det er kjekt at så mange kom på kamp, og at vi vinner 4-0 er strålende for oss, svarer han.

Rett på bilferie til Danmark
- Overrasket over hvor tamme Viking var?

- Viking gjorde nok alt de kunne. Men vi scorer på gunstige tidspunkt. Jeg er imidlertid overrasket over at de gir oss så mye rom, sier han.

Rett etter kampen satt Grindhaug seg i bilen, for å få med seg ungdomsturnering i Danmark.

- Nå skal jeg sette meg i bilen og kjøre til Skagen for å se på guttene mine. Spillerne må derfor i hvert fall klare seg uten meg på trening frem til torsdag, sier han.

Slår tilbake mot kritikken
Gressmatten på Haugesund har fått mye kritikk tidligere i sesongen. Men nå er imidlertid gresset grønnere enn på de fleste andre arenaer i Norge.

- Nå er banen strøken også. Vi er best på gode baner vi, så der fikk vi vist det også, sier FKH-treneren – og hevder igjen at det ikke er særlig spesielt å slå Viking.

- For meg er det et fett hvem vi vinner over – bare vi tar tre poeng, hevder han.