Mostafa Abdellaoue (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Mostafa Abdellaoue (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Andresen utelukker Mos-utlån til Aalesund

- Ikke aktuelt, sier Vålerenga-treneren.

Tippeligaen (18.00): Sandefjord - Brann | Kongsvinger - Tromsø | Molde - Start | Odd - Strømsgodset | Haugesund - Viking | Stabæk - Rosenborg (20.00)

VG skrev lørdag at Vålerengas Mostafa Abdellaoue er ønsket av Aalesund-trener Kjetil Rekdal.

Rekdal benekter ikke at Mos er en interessant spiller.

- Det blir veldig spekulert i sånne ting. Jeg har bare svart at han er en type som sikkert kunne passet i Aalesund. Men om han er tilgjengelig..., sier Rekdal til TV 2 Sporten, og presiserer:

Har vært heldige før
- Jeg sa også at vi har hatt litt flaks med at vi har lånt spillere fra Vålerenga før, og Fredrik Carlsen. Sånn vil det sikkert bli i fremtiden også; at de større klubbene har spillere utleid i mindre klubber som Aalesund, og så utvikles de videre før de reiser tilbake, sier Rekdal.

Fredrik Carlsen er inne i sin andre sesong på utlån fra Vålerenga til Aalesund. 20-åringen har spilt 31 Tippeliga-kamper siden overgangen i begynnelsen av 2009. Det er et langt større antall enn han ville fått i Oslo-klubben.

- En suksess
Vålerenga-trener Martin Andresen er fornøyd med ordningen mellom klubbene.

- Utlånet av Fredrik har vært en suksess. Han hadde ikke fått så mye førstelagsspill hos oss, og har hatt fin utvikling her (i Aalesund) og fått mye spilletid. Jeg har tro på sånn type spillerutvikling når de har kommet opp på det nivået han har gjort, sier Andresen til TV 2 Sporten.

- Kan det også være aktuelt for Mos?

- Ikke for øyeblikket.