ULYKKE: En bil kjørte i fjellveggen på riksvei 44 på Hellvik i Rogaland i 17.30 tiden lørdag ettermiddag.  (Foto: TIPS 02255)
ULYKKE: En bil kjørte i fjellveggen på riksvei 44 på Hellvik i Rogaland i 17.30 tiden lørdag ettermiddag. (Foto: TIPS 02255)
ULYKKE: En bil kjørte i fjellveggen på riksvei 44 på Sannarnes i 17.30 tiden lørdag ettermiddag.  (Foto: Tipser MMS til 0225/)
ULYKKE: En bil kjørte i fjellveggen på riksvei 44 på Sannarnes i 17.30 tiden lørdag ettermiddag. (Foto: Tipser MMS til 0225/)

Bil med to personer kjørte inn i fjellvegg

En 39-årig mann og en elleve år gammel jente er fraktet til sykehus etter en ulykke på Hellvik i Eigersund kommune lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilen kjørte med stor fart inn i fjellveggen på riksvei 44 i Rogaland i 17.30-tiden lørdag ettermiddag.

– To personer satt i bilen da ulykken inntraff. De er fraktet til sykehus. Sjåføren, en mann, er fraktet med luftambulanse til Universitetssykehuset i Stavanger, mens passasjeren, en jente, er kjørt med vanlig ambulanse til sykehus, sier operasjonsleder Tormod Rostøl ved Rogaland politidistrikt til tv2nyhetene.no.

De var ved bevissthet da ambulansen kom til stedet. Den 39 år gamle sjåføren skal være alvolig skadet, men ikke livstruende. Jenta på elleve år er lettere skadet.

Politiet etterforsker saken og Vegvesenets ulykkesgruppe bisår i etterforskningen.