Jan Jönsson (Foto: Josefsen, Jon Michael/SCANPIX)
Jan Jönsson (Foto: Josefsen, Jon Michael/SCANPIX)

Jönsson misliker supporterkritikk

Jan Jönsson er såret av habilitetsspørsmålene fra fansen.

Oslo (TV2 Sporten): Stabæks trener Jan Jönsson likte dårlig at at fansen gikk ut i går og stilte spørsmålstegn ved svenskens habilitet foran møtet med Rosenborg. Jeg blir lei meg

Stabæk Support ville ha et svar på om Jönsson har en avtale om å trene trønderne eller ikke neste år før kampen. Og dersom en slik avtale foreligger mente supportergruppa at Jönsson ikke burde lede laget mot RBK.

- Om det er noen nye medlemmer i supportergruppa som tenker sånn så kan jeg jo forstå det, men at noen som har vært med lenge og som kjenner meg skal ha slike tanker, det gjør at jeg blir lei meg, sier Jan Jönsson til TV2 Sporten.

Likevel har han forståelse for supporternes frustrasjon over en prosess som snart har vart i åtte måneder.

- Ja, jeg har full forståelse for det, men jeg har sagt at jeg skal gi et svar i løpet av juli og det holder jeg fast ved, sier Stabæks trener.

Samtidig røper han at det ikke bare er han har bestemt at trenerfremtiden ikke offentliggjøres før kampen søndag.

- Det er ikke jeg som ligger og er lur på kammeret. Det er min egen klubb som har vært med og styrt tidsplanen for når dette skal skje, sier Jönsson.

VIl vinne mot Rosenborg

I går tok Daniel Nannskog et kraftig oppgjør med fansen som stilte spørsmål om Jönssons er skikket til å lede laget mot Rosenborg. Nannskog fortalte supporterne i klare ordelag at det tvert i mot vil være en enorm fjær i hatten for Jönsson å slå RBK, som etter all sannsynlighet blir hans neste arbeidsgiver.

- He he, Daniel er en klok mann. Det blir et interessant oppgjør, og det er ingen tvil om at både jeg og spillerne har svært lyst til å vinne, avslutter Jönsson.